Кінець світу

Автор Лукавий_Єшуя, 23:46, 21 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: Лукавий_Єшуя від 19:30, 05 Серпень 2010
BigFAN, це ти шановний "спригнув" з конкретного питання яке не на жарт торбує всіх форумчан  про "по.... Ніколь Остін". Будь ласка, тут тобі не вороги, а навпаки хто як не твої друзі готові прийти тобі на допомогу в випадку...
сорі. я виправився. я знав шо для тебе це питання болюче, і коли ти песав цю месагу я в той час редагував своє праідомлення. читай вище :acute:

Marinka

Шановні, давайте якось трохи по темі, бо всім перепаде на горіхи!
Ми тут колективно в цій темі об--ємо Єшуа, а він нас кожногопо черзі. Фі!
Створюю для цьогоспец. тему. Косіварт vs Єшуа, що б не розводити тут цю каламуть;)

Лукавий_Єшуя

BigFAN, а все таки не комплексуй бо в твоєму випадку боротьба з комплексами є одним єдиноправильним виходом з того досить делікатного положення в якому тобі зараз приходиться перебувати... Напевно тут зіграло роль твоє досить неоднозначне дитинство, агресія за якою ти ховаєшся. Я думаю це не є те що тобі потрібно. Навпаки як вчив Христос "...навчіться від мене бо я з смиренного серця..."
За останні 100 років сама агресія в християнських цивилізаціях приводила до багатомільйоних людських жертв, яке абсолютно нема ніякого сенсу. В наш час ні хто би пальцем не поворохнув за те, за що проливалися мільйоні людські жертви ( це тоді ), а в наш час незабутній релігійні бійні наприклад в селі Микитинцях  де виясняли до крові "Який Ісус , греко-католицький чи православний!" .

Vlad

wildperson

хоч Vlad мене пiдтримав.