Трішки про самотність...

Автор Ясік), 16:18, 11 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

ну люди по різному розвиваються і стають дорослими, напевне кожному свій вік)))

Marinka

Цитата: odnosel4anka від 02:02, 07 Квітень 2009
але коли настає більш серйозний вік тоді можна задуматися над створенням сім'ї і зійтися з другою половинкою ... жити щасливо і померти в один день))) 
Так здається ти щаслива в самотності, бо тебе ніхто не задовбує;) Тоді яке щастя може бути з "другою половинкою" (першою, третьою, то вже як вийде;))?

Самотність необхідна.... Хоч людина народжена для того щоб бути у парі, їй просто як повітря потрібно деколи побути одній. Мати час на себе, для заняття лише своїми персонально-егоїстичними проблемами.... Дехто навіть  в Гімалаї тікає для здобуття отої самотності....
Але людина не повинна довгий час бути сама по собі.... Хоча, живучи на планеті з населенням в 6 млрд. осіб дууже важко найти абсолютну самоту;)
....чим більш самодостатня людина, тим менше в неї потреби у постійній компанії....

Ну і пару крилатих висловів, щодо самотності:
Єдина справжня розкіш -- це розкіш людського спілкування. (А. Сент-Екзюпері)
Самотність -- це коли в гості приходять лише думки.
Життя -- це не ті дні, що пройшли, а ті, що запям"ятались.

На щастя таким питанням як "самотність" "несамотність" людина може повністю керувати власноручно....

odnosel4anka

Маринка, дуже гарно сказано. Вислови супер.

Щодо осаннього речення, то ти змусила мене задуматись.  Можливо я справді сама зрозуміла, що мені треба усамітнення і покерувала до цього. Якщо чесно то до цієї самотності в мене було досить бурне життя, є що згадати...йой, аж страшно, ггг.  Можливо справді настав момент коли моя  підсвідомість захотіла спокою трішки))) Хм, Маринка, дякую, ти мені допомогла і то дуже
:dance