Створення молодіжної віртуальної міської ради (голосування)

Автор KosivArt, 11:34, 04 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ви підтримуєте ідею створення молодіжної віртуальної міської ради Косова?

Так! І хочу стати її членом!
10 (83.3%)
Так! Від членства наразі утримуюсь.
1 (8.3%)
Ні
0 (0%)
Ваш варіант
1 (8.3%)

Всього голосів: 12

KosivArt

Мета віртуальної спільноти молоді Косові - зробити сприятливішим, зручнішим та кращим життя в місті Косові.

Запрошуються всі небайдужі та ініціативні люди! Від слова до діла!

Ідею створення висунув Роман в ході дискусії в темі Якби я став мером.

Juha

Попрацюю над статутом. :))) Постараюся до понеділка.

RomanR

Стас, большое человеческое  спасибо!
Теперь главное   поднять эту  тему,  и желательно не только  на этом форуме.
Этот форум, основное место дислокации, а   информацию для всех "Косiвчан" которые  живут не только  в городе и не только  в реальной жизни, нужно как нибудь донести.
Для  развития  даной организации нужно будет своими силами, точнее силами  своих финансов или с привлечением  каких то спонсоров провести  акцию в городе, аля  концерт. Думаю договорится с властями удастся.
Юлечка,  со статутом и статусом организации  возможно еще рано, нужно собрать  чуть чуть  людей для этого дела.

KosivArt

Думаю, добре було б висунути кілька ідей-напрямків роботи організації.

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

RomanR

пока что ничего ненадо, зачем, пускай все  на форуме крутится, давайте  не будем плодить  всяких блогов порталов...
заодно подымем рейтинг и посещаемость форума.

Галя

на рахунок мети, то думаю, що вдалим буде такий варінт: висувається так би мовити на обговорення декілька (багато) пропозицій щодо напрямків діяльності, і так створюються групки людей, які зацікавленні в цьому. а мета у нас одна : покращити благоутсрій в нашому місті. як? треба визначати напрямки.

Juha

А як ви взагалі бачите діяльність нашої організації???
Я, наприклад, у написанні звернень до міської ради і в участі у сесійних засіданнях. Це для початку. Але щоб нас почули - треба реєструватися.

Marinka

Ну діячі, і чого ми заглохли? Чи то просто літо і ліньки щось робити?;)

Жирна_Бойова_Панда

все, літо давно закінчилось, давайте шось думати...
ЗІ. темку ап ;)