Проза чи поезія?

Автор Тарас Пасимок, 13:42, 17 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тогорішна Морквина

Мені здаєцця, шо форумчан цілий чєс хилит від теми поезії дес у бік, бо ми просто совіршенно з нею справжньою не знайомі))) От і пишимо, про шо знаємо (шо по радіо чути)))
От якби ми з вами почитували на досугє ну там Рембо, Аполінера, чи при лихій годині, я перепрошую, каго-то Бодлєра, то на питання про поезію не виникала би реакцією думка про тексти пісень...))))

Це все і є відповідь на Тарасове питання про то, "що поезія вмирає і її ніхто не читає! "

Тарас Пасимок

золоті слова моркво - не дать ні взять  :plus1

julio

Ребзя.
Це ви там на мігах розумієтеся.
Тема озаглавлена конкретно: «Проза чи поезія?»

Деякі з нас натякають вам, що таке питання штучне і існує тільки у вашій витонченій фаховецькій уяві.
Для нас, пересічних поціновувачів Ляпіса, Висоцького, Пушкінса і прочих — такого питання не виникає

«Будь прощє!»

julio

Поезія.

Тому, що вдала проза — це теж поезія!
Як і музика, як і математика.

Поезія, як висвітлення сутності гармонії в усьому.

Я вєрю )

Lyapis Trubetskoy - I Believe / Ляпис Трубецкой - Я верю

yaro my

Цитата: Vlad від 20:48, 19 Квітень 2011
п1сня - це в1рш покладений на музику
послухай 3 останн1 альбоми 1 зм1ниш думку. Кр1м того це один з гурт1в, як1 викладають сво1 альбоми безкоштовно для скачування.
Молоді люди! Читайте класиків, - вони "сіють розумне, добре, вічне".
Я ж написав: поети типу Ляпіса Трубецького, автора "Гавриліади"(Служил Гаврила...). . Здогадались, звідки цей персонаж? (сіють розумне, добре, вічне - з того ж твору).
Наводяще запитання: а чому гурт взяв собі назву "Ляпис Трубецкой"? До речі, їх стьобні пісні, в яких вони висміюють рагулів, мені теж подобаються :good:.

Тогорішна Морквина

Цитата: julio від 00:05, 20 Квітень 2011
Ребзя.
Це ви там на мігах розумієтеся.
Тема озаглавлена конкретно: «Проза чи поезія?»

Деякі з нас натякають вам, що таке питання штучне і існує тільки у вашій витонченій фаховецькій уяві.
Для нас, пересічних поціновувачів Ляпіса, Висоцького, Пушкінса і прочих — такого питання не виникає

«Будь прощє!»
julio, я вопше-то не то, шо би я вам перечила, тока мині стало інтірєсно, якшо ви вважаєте, шо задана тема позбавлена сенсу, то навіщо пишите у відповідь саме на це "штучне питання", яке у вас "не виникає"?))

:plus1 за «Будь прощє!»

julio

Цитата: Морквина від 09:11, 20 Квітень 2011julio, я вопше-то не то, шо би я вам перечила, тока мині стало інтірєсно, якшо ви вважаєте, шо задана тема позбавлена сенсу, то навіщо пишите у відповідь саме на це "штучне питання", яке у вас "не виникає"?))

Я спробував змістити акцент в бік, з якого це саме запитання виглядає більш природнім, і з якого наша доля стає цікавішою за банальну констатацію тенденцій.
Якщо ми приміряємо на себе свій аватар Творців, то чому б не бути творцем і в цьому також? )

Усім цьомчики ))

Тарас Пасимок

Most people ignore most poetry because most poetry ignores most people. Adrian Mitchell