АЛО-ПІЦА. піца на замовлення з безкоштовною доставкою по Косові.

Автор EdSem, 09:30, 21 Лютий 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

соус! соус! соус!!! :crazy:
забабахайте якийсь, там з травами і всяким чи що. але без томатної пасти а ля кетчуп. є ж багато всяких прибацаних варіантів... я так думаю

BigFAN

Galen

EdSem

з часом будуть ще всякі цікаві страви раніше не відомі косівчанам

BigFAN

Цитата: edsem від 16:29, 19 Березень 2010
давай скоріше нові страви, бо у Wildperson пише шо до кінця світу лишилось крапаль (1 рік 11 місяців і 7 днів) і щотчик тікає

EdSem

Цитата: BigFAN від 17:26, 19 Березень 2010
Цитата: edsem від 16:29, 19 Березень 2010
давай скоріше нові страви, бо у Wildperson пише шо до кінця світу лишилось крапаль (1 рік 11 місяців і 7 днів) і щотчик тікає
:rofl:

Жирна_Бойова_Панда

можу забабахати сайт за цілком символічну ціну, на якому буде "каталог продукції", всяка цікава інфа і можливість онлайн замовлення. якшо цікаво - пм  :blush2:

KosivArt

А піцу вам привезуть на цій машині  :nyam

KosivArt

Сьогодні теж попробував АЛО-ПІЦУ (м'ясну і грибну) — дуже смачно!

Начинка, ковбаска, гриби, сирок, помідор, спеції — все люкс. Однією піццою реально повечеряв.
Приємно здивував корж, видно шо дійсно роблять тісто для піцци, а не на канапки.

Едо, дікувать за доставку :)

І як вже писали, з соусами буде ше крутіше. До піци і пива я ше мав майонез, але майонез то не то.

EdSem

Дякую за позитивний відгук :yahoo: На рахунок соусів - незабаром... :nyam

BigFAN

KosivArt

Домовився з Едо шо буду розвозити його піцу по Косову на ровері, заодно зроблю карту Косова :)

EdSem

Цитата: Стас від 09:42, 01 Квітень 2010
Домовився з Едо шо буду розвозити його піцу по Косову на ровері, заодно зроблю карту Косова :)
Так-точно.
До речі кого ще цікавить така робота, пишіть до Стаса, він все пояснить)

vyluzja Franka

Я кидаю свою роботу і також від нині буду розвозити піцу на ровері... правда не знаю чи буду довозити :Р
... ідеальна робота - з людьми, на чистому повітрі, помірні фізичні навантаження і здорове харчування :)

batinol

Дуже хороша тема,так i захотiлося попробувати вище представлену пiцу, та ще i по такiй цiнi...