Розклад руху автобусів

Автор IVP, 18:51, 17 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: anv від 20:44, 19 Жовтень 2012
треба сприймати такий рейс не як сполучення між містами, а як атракціон для тих хто шукає нових відчуттів в житті(можна реально відчути для чого у людини срака), або ж в лікувальних цілях(в когось мо каміння в нирках... сів в автобус, а по приїзді вже й повипадало) :crazy:
Атракцiон для екстремалiв- це точно! Я в Фiнку зрiдка катаюся, 4 години приблизно в одну сторону, мммммммммммммммать.

Синиця

ой, ні-ні... тут поїздом до Москви чи в Сімферополь 28 годин ледве витримуєш, а якщо так само автобусом...  :scary

Juha

Та що ви придумуєте.. Це буде досить популярний рейс. Адже в нас їздять багато торгувати на Москву, от і автобусом це найкращий варіант перевозити клітчасті сумки. Сів собі в Косові добу помучився, зате все без проблем довіз. З поїздом же ж все набагато складніше. + передачі!!! Це все робиться для сувенірів, я просто впевнена.
А їхати в туристичних цілях, чи у відрядження - це однозначно неприкольно.

KosivArt

Актуальний розклад автобусів по станції Косів на 25 січня 2013 року.

В диспетчерській на компі програма ше під ДОС, тому електронну версію переписати не получилось. Наразі роздрукували півтораметрову простиню на матричному принтері :)

sv

а скільки коштує косів-москва і скільки їде? :)

KosivArt

wildperson

Цитата: Стас від 12:46, 25 Січень 2013
Актуальний розклад автобусів по станції Косів на 25 січня 2013 року.

В диспетчерській на компі програма ше під ДОС, тому електронну версію переписати не получилось. Наразі роздрукували півтораметрову простиню на матричному принтері :)
Пробував  ABBYY FineReader 6.0 Sprint перевести то в нормальний вигляд- не вийшло. Може, якщо з пiд ДОС- перекинути на дискету в *.txt, далi вже простiше.

s19or

Під досом там всьо напевне в якомусь древньому *.DBF форматі в базах зберігається. В *.txt його неособо переженеш

KosivArt

Вірно, бази в дбф і дані думаю можна було б витягнути, але біда шо нікого за комп не пускають :)

s19or

...  інформаційна безпека  8-)  )))

wildperson

Цитата: Стас від 23:26, 25 Січень 2013
Вірно, бази в дбф і дані думаю можна було б витягнути, але біда шо нікого за комп не пускають :)
Постарайся договоритися з керiвництвом.
То насправдi дуже корисна справа, бо по телефону ой як важко додзвонитися на АС. А як би були реальнi обнови хоч тут (я вже не мрiю про RSS)- плюсiв сайт заробив би додатково купу.

P.S. Все бла-бла на сайтi- звичайно мае право бути, але основне- iнфа про мiсто-район. Тобто як(почому) ходять автобуси, як(почому) замовити таксi, як працюють державнi-недержавнi заклади.

KosivArt

З 15 квітня відновлюється міський автобусний маршрут «Центр — вул. Дружби».

В.Волощук, голова правління АТ «Скіф-Авто».

ploskonos

Позавчора була сесія, затвердили тариф на квитки в цьому маршруті - 2 гр.

anv

ploskonos

Напевно,зимою був маршрут збитковим.