Куріння під час вагітності

Автор богдан21, 13:42, 31 Січень 2010

Попередня тема - Наступна тема

богдан21

Чи можна кінути курити під час вагітності и як? Бо кажуть що бистро не можна.  И що робити вагітній жінці в Косові якщо вона безробітня?

Galen

Кинути курити можна, головне "сила волі". А вагітність - це вагома причина, щоб цю "силу волі" в собі віднайти.

А на рахунок безробіття вагітних жінок в Косові, сказати нічого не можу. Зараз багато таких що і не вагітні, а без роботи сидять.

Жирна_Бойова_Панда

на рахунок куріння то можна кидіти і швидко і поступово, все залежить від самої людини... як їй це легше зробити і наскільки сильно вона хоче кинути курити.
на рахунок безробіття, не ясно суті питання...
жінка ж то вагітна... так шо вона може робити - вся увага, я так розумію, має приділятися вагітності...

BigFAN

Цитата: богдан21 від 13:42, 31 Січень 2010
Чи можна кінути курити під час вагітності и як? Бо кажуть що бистро не можна.  И що робити вагітній жінці в Косові якщо вона безробітня?
мені цікаво було б почути, думку самого автора по даному питанню.
я ше не чув геніальнішої відмазки, про причини куріння.  :crazy:

Juha

Однозначно це негативно. Я думаю, що придумали фразу, типу, - хто курив довго, то для плоду шкідливо різко кидати курити - придумали курящі жінки гінекологи.
А якщо вона безробітня, то нехай сідає і в'яже якісь шкарпеточки, шапочки... Причому тут куріння  :?:

Аля

Два рази там була(маю на увазі вагітною) і скажу вам, що в цей період організм майбутньої матері сам відмовляється від всіх шкідливих звичок, але в момент усвідомлення відповідальності за маленьке тепле рідне створіння під серцем. Щоправда я не курю(принципово), але маю іншу шкідливу звичку- п"ю багато кави, так от в цей період я її в душу загнати не могла.