Цікаві прізвища

Автор vyluzja Franka, 17:23, 21 Січень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Цитата: Юрій від 21:01, 21 Січень 2010
Із мною вчилися на курсі Хорт Кліщ Кіт і Чарка це із 12 чоловік .
+1  :rofl:

А в мене в академії є викладачі Пані-Будьласка (мужчина) і Спасибо-Фатеева (не знаю як останнє перевести на укр.мову: Спасібо-Фатєєва)

KosivArt

Цитата: Juha від 22:14, 21 Січень 2010
А в мене в академії є викладачі Пані-Будьласка (мужчина) і Спасибо-Фатеева (не знаю як останнє перевести на укр.мову: Спасібо-Фатєєва)
Це вже мега-прізвища :)

Dana Eco-Kosiv

Цікаві прізвища)))))
"Пані-Будьласка,можна вас на хвилинку?"...

Мені траплялись викладачі з такими кумедними прізвищами: Падюка(читали студенти навмисне Гадюка,або Падлюка...),Баран...

Одногрупник має прізвище Цізда. З ним постійні хохми...

Історія наших прізвищ відома:їх давали з врахуванням особистих якостей людини або через якесь вміння чи приналежність...

Що той предок таке начудив,що дали йому Пані-Будьласка..?!

wildperson

Цитата: KVITKA від 14:49, 23 Січень 2010
...Історія наших прізвищ відома:їх давали з врахуванням особистих якостей людини або через якесь вміння чи приналежність...
Зовсiм не факт, що начудив, це швидше варiант В.В.Противсiх (Пані-Будьласка маю на увазi).
Прiзвищ такого плану повно , щось типу Жанiбекова в мене пару чоловiк працювало (замучився в договiр вписувати), а Гниду i Ганжу й тепер зустрiчаю щотижня..

preludio

ооооо,ще згадала на мому факультеті вчилася дівчина з призвіщем Вагіна,але наголос йде на перший склад,але всі викладачі читали на другий..... :oj

Dana Eco-Kosiv

Цитата: preludio від 19:06, 23 Січень 2010
ооооо,ще згадала на мому факультеті вчилася дівчина з призвіщем Вагіна,але наголос йде на перший склад,але всі викладачі читали на другий..... :oj

Круто,ще цікавіше,ніж Цізда...

vyluzja Franka

Цитата: preludio від 19:06, 23 Січень 2010
... в неї пращури напевно щось важили :)
Недавго згадав в мене одногрупник був Буряк (і на вигляд теж, хто не знав той думав що ми його так підмахували), і ще знайомий є фамілія Убий-Вовк :)

Galen

А як вам прізвище Гнида? :) :)
Чудесно))))) Правда, та людина на гниду аж ніяк не змахувала. Культурний, гарний чоловік, а з прізвищем не пощастило.

vyluzja Franka

О, згадав фамілія сержанта який перевіряв у мене документи в Перкалабі - сержант Харь.
А ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта  :histeric

Dana Eco-Kosiv

Galen

Цитата: vyluzja Franka від 18:27, 27 Січень 2010
ОА ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта  :histeric
Краще бути Лютою аніж Невінчаною ))))))))

wildperson

Цитата: Галина від 09:37, 28 Січень 2010
Цитата: vyluzja Franka від 18:27, 27 Січень 2010
ОА ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта  :histeric
Краще бути Лютою аніж Невінчаною ))))))))
Кому як :)
Згадав, що чернiвецька дiвчина з моеi групи (в технiкумi) на третьому курсi з дiвочого прiзвища Сич перейшла на чоловiче Воробей. Навiть деякi викладачi до самого диплому звали ii "Птiчкiна", вона не ображалася :)

EdSem

а в мене в групі був Чудак, Рибак, Лис, Колиба. А дівоче прізвище моєї дружини - Лебідь.