Хто такий Мацофан?

Автор Dana Eco-Kosiv, 00:55, 25 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

хто такий Мацофан?

BigFAN

Цитата: KVITKA від 00:55, 25 Грудень 2009
хто такий Мацофан?
:offtopic
попробую описати: вік 30-35р, вага > центнера, ріст > 185, характер - хреновий, любить екстрім, одружений, підприємець, власник кіоску навпроти ЦДТ.

Шмайсер

Цитата: .....fan від 11:57, 25 Грудень 2009
Цитата: KVITKA від 00:55, 25 Грудень 2009
хто такий Мацофан?
:offtopic
попробую описати: вік 30-35р, вага > центнера, ріст > 185, характер - хреновий, любить екстрім, одружений, підприємець, власник кіоску навпроти ЦДТ.

+5

Gorolya

Жирна_Бойова_Панда

оло ло ло, ну ви мочите.
Віталік, пора задуматися про створення фан-клуба  :crazy:

vyluzja Franka

... мацофан - персонаж нашого міста, трохи міфічний всі знають де це є "коло мацофана" але мало хто знає як він виглядає. Дехто може подумати що цей чоловік дуже любить мацу (хліб у іудеїв (авт.) і тому він її фан відповідно маца+фан=мацофан. інші висувають теорію що це наслідник чугайстра який жив у нас на гуцульщині і задирав мавок(то такі дівки кєжкої долі), бо відносно гуманістичних тенденцій останніх десятиліть він їх не вбиває а змацує до ... "смерті" відповідно знов жеж любитель - мацатисяфан - ну і тд.
... але основне , що називається він не Мацофик, Мацик чи шось таке а Мацофан! Ой не хтів би я з ним здибатися десь в неділю під Городенкою в чистому полі :)))

з.і. ... вношу поправку - заходьте на шашлик до нашого ...фана на базарі кожної суботи - ото отакенна класна штука!!!

Galen

Цитата: vyluzja Franka від 14:22, 30 Грудень 2009
... мацофан - персонаж нашого міста, трохи міфічний всі знають де це є "коло мацофана" але мало хто знає як він виглядає. Дехто може подумати що цей чоловік дуже любить мацу (хліб у іудеїв (авт.) і тому він її фан відповідно маца+фан=мацофан. інші висувають теорію що це наслідник чугайстра який жив у нас на гуцульщині і задирав мавок(то такі дівки кєжкої долі), бо відносно гуманістичних тенденцій останніх десятиліть він їх не вбиває а змацує до ... "смерті" відповідно знов жеж любитель - мацатисяфан - ну і тд.
... але основне , що називається він не Мацофик, Мацик чи шось таке а Мацофан! Ой не хтів би я з ним здибатися десь в неділю під Городенкою в чистому полі :)))

Оце розказав :) :) Найбільше мені сподобалося всі знають де це є "коло мацофана" але мало хто знає як він виглядає.

BigFAN

Цитата: vyluzja Franka від 14:22, 30 Грудень 2009

з.і. ... вношу поправку - заходьте на шашлик до нашого ...фана на базарі кожної суботи - ото отакенна класна штука!!!
тобі тре книжки писати. не знав шо сигара так ме тримати, знав би то сам скурив би. :)

Dana Eco-Kosiv

wildperson

Цитата: KVITKA від 15:08, 31 Грудень 2009
кумедно написано)
З одноi сторони- вам би легше в приват номер мобiльника скинути (й не буде флуду). З другоi- далекому модератору розвага. Так що- пишiть далi :za4ot

KosivArt

Квітка питала «хто такий Мацофан» в контектсі іншої темі, тому шоб не офтопити (і не видаляти) я зробив цю окрему тему. Тема досить популярна :)

vyluzja Franka

... нормальна тема! ну, цікаво форумчанину - ху із ху :)
я як прочитав перший раз, навіть розмішило питання :)

Орест

Джон тоже питав хто тикий Мацофан, бо не розумів, як без реклами люди знають шо продають у ларьку і чого постійно там черга, і в чому феномен тої торгової точки - в Мацофані.