Страйкбол в КОСОВІ!

Автор BigFAN, 20:20, 25 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

планую на весну придбати парочку стволів для страйкболу. в КОСОВІ вже є декілька щасливих власників даної зброї, ідуть обговорення про створення місцевих команд. приєднуйтесь!

KosivArt

А шо таке страйкбол? Чим відрізняється від пейнтбола?

BigFAN

Цитата: Стас від 20:43, 25 Грудень 2009
А шо таке страйкбол? Чим відрізняється від пейнтбола?
страйкбольні стволи - це копії бойових стволів, в багатьох випадках точні копії. стрільба ведеться не кульками фарби, а пластиковими кульками ( троха деколи припікає). перевага над пейндболом в більшій реальності до бойових дій, та в великому виборі зброї ( пістолети, гвинтівки, дробовики, автомати, кулемети, гранатомети, гранати, міни...). страйкбол винайдений в Японії і використовувався для тренування зброяних сил, в багатьох країнах і тепер використовується для тренування спецпідрозділів.

IVP

мені теж цікаво, давно люблю "погратися" у війну.

Dana Eco-Kosiv

ви впевнені,що Косову такої розваги бракує?

IVP

Цитата: KVITKA від 22:59, 25 Грудень 2009

а що ти у такій розвазі бачиш зі свого боку ?

BigFAN

мужикам треба якось випускати пар, це один з найкражих методів, бо воювати треба шоб кров не застила.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: IVP від 23:19, 25 Грудень 2009
Цитата: KVITKA від 22:59, 25 Грудень 2009

а що ти у такій розвазі бачиш зі свого боку ?
толєрунок насильства

BigFAN

KosivArt

А як довести шо ти попав? В пейнтболі зразу видно фарбу, а тут як? Розраховувати на чесність противника? :)

BigFAN

Цитата: Стас від 18:44, 28 Грудень 2009
А як довести шо ти попав? В пейнтболі зразу видно фарбу, а тут як? Розраховувати на чесність противника? :)
йо :)

Dana Eco-Kosiv

Нашому місцевому чоловічому норову притаманні це-сі ігри і без офіційної реєстрації участі... :coffee

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 20:19, 26 Грудень 2009
толєрунок насильства

ти не грала в дитинстві у "войнушки", тобі не зрозуміти  :blush2:

ploskonos

Колись ми досить активно воювали в пейнтбол,думаю і страйкбол буде актуальним

Reality

я би повоював на бувшому Маслозаводі.... там пройшли мої войнушки в дитинстві...