Шукаю роботу

Автор Жирна_Бойова_Панда, 20:26, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: vyluzja Franka від 13:31, 09 Грудень 2009
До речі маєш дуже гарний шанс почати займатися тим чим хочеш і не обов"язково шукати роботу і "жити на одну зарплату".

шось воно не робит :(

Цитата: vyluzja Franka від 13:31, 09 Грудень 2009
Буду щось чути то скажу. Успіхів!

бардзо дзєнькує  :drinks:

Аля

Може трохи не те, але якщо цікавить робота дизайнера, то в рекламне агенство треба...
тел:(067)3420820- Маркіян

Жирна_Бойова_Панда

дякую, але малювати не вмію :(

Аля

Вибач, але ти писав, що "шариш" в компах, от я і подумала..., бо там треба фотошоп і таке інше... :nenayu

Жирна_Бойова_Панда

та нічо, от якраз з фотожопом засада... самому треба але неробит :(

odnosel4anka

Вітальку, а ти вмієш переписати віндовс і зробити чистку комп'ютерних програм? І скільки коштують такі послуги?

Жирна_Бойова_Панда

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Розмісти також оголошення в «Гуцульському краю».

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Жирна Бойова Панда від 15:38, 16 Грудень 2009
там за бабло
Без бабла взагалi нiц не буде (хай i мiнiмального бабла). Подiлюся своiм досвiдом в кризовiй ситуацii: 1)Найшов халявний принтер, де надрукував пару сотень об"яв (ставлю софт, залiзо по мiнiмуму). 2)Купив глечик клею. 3)Далi по принципу "нас ***, а ми все мiцнiшi...". Объяви зривають- а нарано клею знов, хто-кого.. З 50-ти штук одно замовлення в USD 20- вже файний для такого примiтивного методу результат. Тим, хто завжди може пiти до мами попоiсти, або в тата грошей на дзигари попросити- мiй приклад нi до чого. От коли реально припре (на роботi не заплатили вже за 3 мiсяцi, а мама-пенсiонерка аж за 2500 км.)- дуже стимулюе швидкiсть думки.

Жирна_Бойова_Панда

не канає :)

Цитата: topp від 16:58, 16 Грудень 2009
Тим, хто завжди може пiти до мами попоiсти, або в тата грошей на дзигари попросити- мiй приклад нi до чого.

не, та треба більш менш шось стабільне

KosivArt

Якшо не хочеш платити 25-30 грн. за оголошення в газеті, пройдись по комп'ютерних магазинах та фірмах, запропонуй свої послуги.

Ну і оголошення на дошках, як вірно пише topp. (Мені в гуртожитку оголошення теж давали пару рублів заробітку :)

Треба пробувати всі можливі варіанти. Але я думаю, шо це все треба запускати в рух вже після НР.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 17:20, 16 Грудень 2009
Якшо не хочеш платити 25-30 грн. за оголошення в газеті, пройдись по комп'ютерних магазинах та фірмах, запропонуй свої послуги.

Ну і оголошення на дошках, як вірно пише topp. (Мені в гуртожитку оголошення теж давали пару рублів заробітку :)

Треба пробувати всі можливі варіанти. Але я думаю, шо це все треба запускати в рух вже після НР.

після НР уже шось накльовується... там уже буду чути

KosivArt

ну то розказуй шо там накльовується :)