Шукаю роботу

Автор Жирна_Бойова_Панда, 20:26, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Освіта: Косівська ЗОШ №2 I-III ступенів, Прикарпатський Національний Університет ім..В.Стефаника, економічний факультет, спеціальність "Фінанси" (ступінь "Бакалавр").
   Додаткова освіта: Комп'ютерні курси «ЦДТ», програмування на BASIC та PASCAL, Комп'ютерні курси «АВВ», інформаційні системи, комп'терні мережі.
   Досвід роботи: Системний адміністратор комп'ютерного клубу, обслуговування мережі та робочих станцій, Адміністратор інтернет провайдера, обслуговування сервера та мережі, WEB дизайнер, розробка сайтів, обслуговування, просування та ін.
   Знання мов: українська – рідна, російська – вільно, англійська – середній рівень, німецька – базове знання.
   Навики роботи з комп'ютерами та оргтехнікою:
• Кваліфікований користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook),
• Навики роботи з Internet (MS Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і E-mail(Outlook Express, the Bat), MySQL,
• Значний досвід по WEB дизайну (HTML, PHP),
• Досвід роботи системним адміністратором комп'ютерних мереж,
• Досвід роботи адміністратором WEB серверів та WEB ресурсів,
• Досвід розробки рекламних кампаній.
   Особисті якості: пунктуальність, цілеспрямованість, наполегливість, комунікабельність, креативність, швидке засвоєння нових знань, постійне бажання вдосконалюватись та досягати успіху.

детальніша інформація та з приводу пропозицій писати в ПМ.

odnosel4anka

я теж шукаю роботу.
По спеціальності вчитель англійської мови.
Сімейний стан неодружена.
Освіта, короче цього року буде бакалавр.
Досвід роботи малий (2 роки)
Додаткова інформація:
Технічні навики                 MS Windows 2000, Word, Excel, Інтернет
Знання іноземних мов       Англійська, російська, українська мови - вільно. Німецька, польська мови – базові.
Права водіїв                     Права водіїв категорії "В"
Можливі відрядження       Закордонний паспорт
Фізична підготовка            Займаюся спортом. Не палю.
Особисті якості                  Енергійна, відповідальна, хороші організаторські здібності.

Жирна_Бойова_Панда

ееее, це моя тема  :crazy:

KosivArt

Божена, розмісти оголошення на дошці оголошень Косівщини в розділі про роботу, Еней вже так зробив :)

І допишіть свої контактні телефони.

Жирна_Бойова_Панда

не хочу світити свій номер на весь форум. в ПМ а там домовимся

ploskonos

Ех,взяв би тебе ,Віталік,але вакансії переповнені :(

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 13:13, 08 Грудень 2009
Ех,взяв би тебе ,Віталік,але вакансії переповнені :(

зле :(
а може шось десь чув?

Gorolya

гггг) яка актуальна тема)

Жирна_Бойова_Панда

шо гигикаєш, тобі ше чуток лишилося і тож так будеш :)

Gorolya

то таке "ггг"  істерично-приречене))
боюсь навіть думати про то  щастя....

wildperson

Цитата: Жирна Бойова Панда від 14:41, 08 Грудень 2009
шо гигикаєш, тобі ше чуток лишилося і тож так будеш :)
пропоную дискусiю перекинути в точимо ляси, а тут- пропозицii по болючiй темi onass
P.S. Автору сабжу: Будь ласка- описуй цей свiй квест, я не просто так цiкавлюся..

Жирна_Бойова_Панда

у нас на сервері кажуть "предлы" :)

odnosel4anka

така доля молоді, мусим якось пробиватись і виживати :)

Dana Eco-Kosiv

успіху! :flower

vyluzja Franka

Може не в тему але моя перша робота була - менеджер бюро ритуальних послуг (дякуючи Косівському РЦЗ) і знаєте чим я там займався - продавав холодильники Атлант на базарах і ше всьо решта куда пошлють.
Буду щось чути то скажу. Успіхів!
До речі маєш дуже гарний шанс почати займатися тим чим хочеш і не обов"язково шукати роботу і "жити на одну зарплату".