Кримінальні новини КОСОВА

Автор BigFAN, 19:03, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

anv

одні знімали вдень(треба було ще в 91 всіх тих уїв познімати), а інші ламали вночі. Думаю, що є різниця. А ще маємо багато прикладів судів проти тих хто підняв руку проти памятника ката України. Будемо бачити чи знайдуть винуватців цих подій і що їм за це буде???

IVP

На фоні повалених ленінів свободою на сході, пошкоджені Бандера і Шухевич на заході в це й же період, та й щей облиті голубою фарбою (кольором ригів і їх орієнтації) тут без рук "вершників покращення" не обійшлось і нічого їм за це не буде.

ploskonos

Цитата: IVP від 10:00, 09 Березень 2013
На фоні повалених ленінів свободою на сході, пошкоджені Бандера і Шухевич на заході в це й же період, та й щей облиті голубою фарбою (кольором ригів і їх орієнтації) тут без рук "вершників покращення" не обійшлось і нічого їм за це не буде.

Та все правильно,приїхали братки,найняті комуністами або регіоналами,і вночі побили пам"ятники.
Але обзивати чуваків у спортивних штанах і мештах "радикалізованим народом" - повна маячня.
Он погортайте новини,багато місцевих рад почали голосувати про знесення або перенесення Володі,і ніяких масових заворушень це не викликало.
Я не коментуватиму метод Мірошниченка,але все робилося вдень і відкрито.Якщо є якісь питання по Бандері і Шухевичу - хай аналогічно,приїде недоторканий член антифашистського фронту Колісніченко в Косів,наприклад,і теж вдень попробує демонтувати пам"ятник.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 01:05, 09 Березень 2013
Це ,по-твоєму,"радикалізований народ" за два дні побив купу пам"ятників в Західній Україні?

Юра прочитай ще раз моє речення

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 10:56, 09 Березень 2013
Юра прочитай ще раз моє речення
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:30, 08 Березень 2013
бо нема чого чужих ленінів валити і давати різним провокаторам повід для радикалізації народу.

з твого речення виходить,що дії Мірошниченка радикалізують народ,і представники цього радикалізованого народу здійснили відплатну акцію.Я щось неправильно зрозумів?То розтлумач.

Жирна_Бойова_Панда

ти слова "провокаторам" принципово не бачиш, чи як? :)
я маю на увазі, що дії мірошнечка дають підстави провокаторам (хз чи то комуністи, свічку не тримав навідміну від інших всезнаючих товаришів) ламати наші памятники.

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:11, 09 Березень 2013
ти слова "провокаторам" принципово не бачиш, чи як? :)
я маю на увазі, що дії мірошнечка дають підстави провокаторам (хз чи то комуністи, свічку не тримав навідміну від інших всезнаючих товаришів) ламати наші памятники.

Провокатор знайде привід і без дії,якщо захоче.Прочитай ,що стало приводом Другої Світової,або Радянсько-Фінської війни.
Якщо боятись  дати підстави провокаторам - можна взагалі тоді нічого не робити.

Жирна_Бойова_Панда

Тобто ти згідний з тим, що знос леніна мав мету "дати підстави провокаторам"?

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:22, 09 Березень 2013
Тобто ти згідний з тим, що знос леніна мав мету "дати підстави провокаторам"?

Ні,не згідний.Мета знесення - знести пам"ятник.Для когось це виявилось провокацією,абсолютній більшості - фіолетово.
З чого ти свої висновки робиш?
Подивись відео звернення - там Мірошниченко чітко пояснив мету.

Якщо ти з того відео нічого не зрозумів - читай програму ВО Свобода:
VI. Історична справедливість. Тяглість державотворення та подолання наслідків окупації

7. Ліквідувати і заборонити використання знущальних щодо українців імперсько-большевицьких символів, відзначень дат, пам'ятників та назв на честь катів України. Заборонити встановлення на території України будь-яких імперських пам'ятників та символів, які прославляють історію держав-окупантів.

Людина виконує те,що обіцяв,на відміну від інших.

Жирна_Бойова_Панда

Я майже зразу після зносу леніна сказав, що тепер у нас знесуть Бандеру - трохи не вгадав.
Дивився Мірошниченка на шустері, він взагалі нічого не пояснив, тільки надмінно либився і розказував історію радянського союзу.
Я тобі, Юра, так скажу, знести памятника взагалі мозку не треба мати, а от щось реально корисне зробити це вже і треба зусилля прикласти, а цього ми не бачимо. І взагалі памятник леніну в Охтирці - це зараз найбільша проблема в державі? Націоналісти наколи не вміли розставляти пріоритети, тому я і не хотів за них голосувати.

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:31, 09 Березень 2013
Я майже зразу після зносу леніна сказав, що тепер у нас знесуть Бандеру - трохи не вгадав.
Дивився Мірошниченка на шустері, він взагалі нічого не пояснив, тільки надмінно либився і розказував історію радянського союзу.
Я тобі, Юра, так скажу, знести памятника взагалі мозку не треба мати, а от щось реально корисне зробити це вже і треба зусилля прикласти, а цього ми не бачимо. І взагалі памятник леніну в Охтирці - це зараз найбільша проблема в державі? Націоналісти наколи не вміли розставляти пріоритети, тому я і не хотів за них голосувати.

То що ти нічого не бачиш - твої проблеми.Не кажи "ми",бо не всі сліпі,і я ,на відміну від тебе,дещо бачу.Наприклад,що робиться в ВР для персонального голосування,і багато що іншого.
Не вміли розставляти пріоритети - це суто твоє суб"єктивне імхо,я вже бачу результати розставляння пріоритетів демократами,лібералами і т.д.
Час покаже.

Пам"ятник в Охтирці  не найбільша проблема,але 21 рік вона не вирішувалась,а тут вирішилась за 10 хв.
Іншщі політсили вирішили хоча б такі невеликі проблеми?

Жирна_Бойова_Панда

З'їхав на суб'єктивну думку, ок :)
Ну, може після того, як знесете всіх ленінів, почнете щось реально корисне робити. Час покаже.

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:41, 09 Березень 2013
З'їхав на суб'єктивну думку, ок :)
Ну, може після того, як знесете всіх ленінів, почнете щось реально корисне робити. Час покаже.

Взагалі не розумію твоєї позиції.Хтось щось зробив,але не те,що мав зробити.А що зробив ти?Ти і тобі подібні вважають,що кинуть бюлетень в урну раз в 5 років.і за це їм хтось зобов"язаний 5 років під"їзд замітати.
Поділись про свій внесок в соціальний розвиток країни,перш ніж хаяти інших.

Жирна_Бойова_Панда

Я нічого не зробив, взагалі нуль. Якось так склалося, що я зосереджений на тому, щоб вижити в цій країні. Хоча знести пам'ятника можу, але мене посадять, а я щось не дуже хочу сідати :crazy: Ти вже, як справжній політик, переводиш діалог на мене :)

Жирна_Бойова_Панда

Питання на засипку: якщо вже зносити леніна, то чому в якійсь там Охтирці, а не того що стоїть в самому центрі нашої столиці на Бессарабці?