Кримінальні новини КОСОВА

Автор BigFAN, 19:03, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

??? ... я щось таке чув, що наші правоохоронні органи затримали 3-х "невіруючих" які зізналися в підпалі церкви св. Василія в червні 2009 р. ...то правда?

Galen

Цитата: vyluzja Franka від 10:46, 11 Січень 2010
??? ... я щось таке чув, що наші правоохоронні органи затримали 3-х "невіруючих" які зізналися в підпалі церкви св. Василія в червні 2009 р. ...то правда?
Оце так!!! Цікаво, цікаво...

BigFAN

думаю ця новина виникла як наслідок надмірного вживання алкоголю :drinks: в свядковий період. :)

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 12:06, 11 Січень 2010
думаю ця новина виникла як наслідок надмірного вживання алкоголю :drinks: в свядковий період. :)
Хіба що у всіх моїх сусідів які мені це розказали, бо я всі свята помірно вживав алоголь в горах :)

BigFAN

Цитата: vyluzja Franka від 12:33, 11 Січень 2010
Хіба що у всіх моїх сусідів які мені це розказали, бо я всі свята помірно вживав алоголь в горах :)
я бачив десь по новинах: під час свядкувань Різдвяних свят групою професійних фотографів, було спровоковано схід лавини, та тимчасову сліпоту багатьох представників фауни в наслідок спрацювань фотоспалахів. :)

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 13:32, 11 Січень 2010
Цитата: vyluzja Franka від 12:33, 11 Січень 2010
я бачив десь по новинах: під час свядкувань Різдвяних свят групою професійних фотографів, було спровоковано схід лавини, та тимчасову сліпоту багатьох представників фауни в наслідок спрацювань фотоспалахів. :)
:atec
... і ще витоптано 154 га цінних реліктових представників флори в біганині при спробі повіддавати фотографії очманілим представникам фауни та місцевого етносу...

... мені сподобалось як ти "спригнув" з теми :)

Орест

Я шось не пам'ятаю щоб я топтав "флору".  А от схід лавини міг мати місце, коли криками будили пів косівського району, який проживає у гірській місцевості.  Так шо "vyluzja Franka" однозначно порушник громадського порядку, який не притягнутий до адміністративної  відповідальності за порушення громадського порядку. Наша міліція у віддалиних куточках нашого району, реально не допрацьовує, попробуй так покричати у Косові.
А на рахунок пліток, то нашим "бабцям" і пити на свята не потрібно, шоб пльотки по Косову розносити.

BigFAN

вчора в КОСОВІ по провулку Анни Павлик спрацював вибуховий пристрій, одна людина загинула одну поранено

ploskonos

Цитата: BigFAN від 11:38, 20 Липень 2011
вчора в КОСОВІ по провулку Анни Павлик спрацював вибуховий пристрій, одна людина загинула одну поранено

Послідовники Бен Ладена об"явились?

BigFAN

s19or

тобто то якийсь снаряд часів війни?

BigFAN

Цитата: s19or від 12:12, 20 Липень 2011
тобто то якийсь снаряд часів війни?
ше не знаю поранена моя знайома, загинув її чоловік

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 11:38, 20 Липень 2011

Десятки років по провулку ходили,  а тут на тобі бац і снаряд спрацював, щось не схоже на ехо війни, хоча хз.
Можливо хтось навмисне вибуховий пристрій заклав там.

Жирна_Бойова_Панда

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 12:26, 20 Липень 2011
Десятки років по провулку ходили,  а тут на тобі бац і снаряд спрацював, щось не схоже на ехо війни, хоча хз.
Можливо хтось навмисне вибуховий пристрій заклав там.

Сопка близько ,мож звідти шось притягнули
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:27, 20 Липень 2011
шоза провулок?
Анни Павлик - це якщо не помиляюсь - вуличка,яка з"єднує Павлика з Кобилянською.