Кримінальні новини КОСОВА

Автор BigFAN, 19:03, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 12:26, 20 Липень 2011
Десятки років по провулку ходили,  а тут на тобі бац і снаряд спрацював, щось не схоже на ехо війни, хоча хз.
Можливо хтось навмисне вибуховий пристрій заклав там.

то дома сталось а не на дорозі

Dana Eco-Kosiv

не знаємо,що ще де розкидано і приховано...
Моя мама в городі викопала пістолет з дерев*яним руків*ям.
Кажуть,що Зіняків Верх(Сопка) має дерева з кулями в стовбурі.  

s19or

Цитата: KVITKA♥ від 12:42, 20 Липень 2011

Круто а шо за модель пістолета ?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 12:37, 20 Липень 2011
це там де ти вінду ставив

прям таки та хата? фігасобі....

Вітя ~ZM~

Цитата: KVITKA♥ від 12:42, 20 Липень 2011
не знаємо,що ще де розкидано і приховано...
Кажуть,що Зіняків Верх(Сопка) має дерева з кулями в стовбурі. 

Я находив на сопці в деревах кулі не раз !!Найшов 1 міну і 1 бомбу ну тіпа мінометну можу фотку кинути!!!

Dana Eco-Kosiv

IVP

Учора, 19 липня, у місті Косів близько 20 години на присадибній ділянці по вул. Павлика, 3 вибухнула, за попередніми даними, ручна граната. Про це повідомляє прес-служба МНС. Внаслідок вибуху господар обійстя загинув, а його дружину з рваною раною стопи госпіталізовано до центральної районної лікарні.

Шмайсер

Цитата: IVP від 14:39, 20 Липень 2011
Учора, 19 липня, у місті Косів близько 20 години на присадибній ділянці по вул. Павлика, 3 вибухнула, за попередніми даними, ручна граната. Про це повідомляє прес-служба МНС. Внаслідок вибуху господар обійстя загинув, а його дружину з рваною раною стопи госпіталізовано до центральної районної лікарні.

Де він ту гранату взяв?

IVP

Цитата: Шмайсер від 19:40, 20 Липень 2011
Де він ту гранату взяв?

Питатися в бандерівця звідко в нього автомати і гранати нелогічно ))) у кожного в городі закопано шось своє ))

ploskonos

Лиш не зачинай про бандерівців.З косівчан такі бандерівці,як з г.вна куля - єдиний район в області,де головою райради став представник "регіонів".

Шмайсер

ЦитатаПитатися в бандерівця звідко в нього автомати і гранати нелогічно ))) у кожного в городі закопано шось своє ))

Логічно не спитатися )

ЦитатаЛиш не зачинай про бандерівців.З косівчан такі бандерівці,як з г.вна куля - єдиний район в області,де головою райради став представник "регіонів".

Це точно!

wildperson

Якщо раптом почну.., в одного-другого двоюрiдного дiда..., я тих гранат накопаю wall
Але не буду й вам не раджу, зброя також ж часом псуеться :(

borowed

ta,ce to4no.Zipsyvalusj ljudu nawi.Banderivc9mu jim v*e ne statu=)

Juha

Я чула, що той дядько був п'яний, посварився з жінкою, дістав ту гранату, витягнув чеку і замість того, щоб кинути гранату, кинув кільце. І вона вибухнула в його руках. Які бендерівці..................  :nea: Ви що........   :nenayu