З Днем Народженя FAN! Прийми мої вітання!

Автор Аля, 10:11, 28 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

йоо...посвядкував фист. лиш приперся, заказував в таксі послугу (п"яний водій)
хотілось би і з ВАМИ могарич розпити, але не вертуально.

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

BigFAN

домовились, на здибанці пиво з мене. :drinks:

Dana Eco-Kosiv

добре було б перейти від апріорного до конкретного!
А пиво з теб чи пляшки?
Жартую

wildperson

Цитата: .....fan від 11:56, 30 Листопад 2009
домовились, на здибанці пиво з мене. :drinks:
Та можно й з мене, з тебе- пострiляти (люблю!!). Але то десь на вЕсну (патрони за мiй рахунок, за дiвчат також :-)))

BigFAN

Dana Eco-Kosiv

Galen

Ну а я вже, взагалі, як пізні Івани, але не можу не привітати)))) Тож, з прошеччим, сорі, що з запізненням.

Бажаю Тобі міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Хай Тебе підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, минають негаразди та непорозуміння.

Хай доля збагачує Тебе життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

vyluzja Franka

Краще пізно як завтра :)

День народження то трохи сумно як дата - але то не може зіпсувати його як свято :)

Мої вітання!

BigFAN

Дякую!!! нічо не пізно, я ше в неділю на полюванні з хлопаками буду свядкувати :drinks:

Dana Eco-Kosiv

Дорогий, БігФан .
Вітаю з днем народження!
Хочеться, перш за все, побажати іменинникові цей день гарно відсвяткувати , бо все-таки кожен день народження є неповторним і єдиним в році, а також благополуччя в сім*ї , порозуміння з собою , бажаю ніколи не сумувати, мати зайнятість , бажаю ніколи не падати у відчай , не йти на поводу у негараздів ,  вірного товариства , завжди виконувати поставлені завдання ,
З повагою,Квітка

Dana Eco-Kosiv

З нагоди дня народження нехай пролунає ця ELO - ticket to the moon пісня, думаю доречна!

Juha

З днем народження  :!:   :flower
Бажаю міцного здоров'я, багато-багато солодощів і житті (щоб смакував кожну хвилинку  :nyam ).
Бажаю красуню-доню  :!:
І багато снігу цієї зими  :)

Гарно відсвяткувати і фотозвіт нам показати.  :flower

wildperson

Вiтаю! Всього!!!