Тюнинг автомобілів

Автор Шмайсер, 15:05, 13 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

Шмайсер

Цікавить таке питання хто в Косові чи в Косівському районі займається тюнингом автомобілів.

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 15:05, 13 Листопад 2009
Цікавить таке питання хто в Косові чи в Косівському районі займається тюнингом автомобілів.
шо іменно ти хочеш зробити з авто і яке авто?

Шмайсер

З'явилося трохи баксів лишніх...в мене не одна машина...а от хотів забацати , в мене в гаражі стоїть мій старенький ВАЗ 2106...ну салон хотів би зробити потім зовнішній вигляд) Можливо таке?

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 15:40, 13 Листопад 2009
З'явилося трохи баксів лишніх...в мене не одна машина...а от хотів забацати , в мене в гаражі стоїть мій старенький ВАЗ 2106...ну салон хотів би зробити потім зовнішній вигляд) Можливо таке?
я колись чухав ВАЗовску модепь, з музикою вийшло шось в районі 2500 баксів. конкретної контори по тюнінгу в районі немає. всьо на фанатизмі. будуть якісь конкретні питання постараюсь порадити.

Шмайсер

Так пам"ятаю пару років тому в Вас була сімка вишнева. два з половиною куска в музику вкласти в вазовську модель-нормально)

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 16:01, 13 Листопад 2009
Так пам"ятаю пару років тому в Вас була сімка вишнева. два з половиною куска в музику вкласти в вазовську модель-нормально)
в музиці була лиш штучка, решта: кузов, ходова і салон.

EdSem

якшо потрібно професійно перешити салон, то можу помогти. Мій знакомий у Львові цим займається. На дуже високому рівні!

Шмайсер

В Косові є людина яка перешиває шкірою салон, задоволення не з дешевих)

EdSem

Цитата: Шмайсер від 14:25, 04 Липень 2010
це не рівня... Там де я написав обшиваються Туареги з салону. Причому різниці між заводом і тою канторою ніхто не побачить.

BigFAN

я пооадив би звернутись до Фіцичів, колись я чув шо вини пару салонів вдали, Тос і Коля чи туареги шили не знаю, але таланту і майстерності мають на Крузер 100, лиш би муза була)))

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 08:36, 05 Липень 2010
лиш би муза була)))

Лиш би бабло було)))

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 08:53, 05 Липень 2010
Цитата: Шмайсер link=topic=872.quote author=Шмайсер link=topic=872.msg21638#msg21638 date=1278309194]
лиш би муза була)))

Лиш би бабло було)))

Лиш би бабло було)))
у замовника бабло, а метра Тоса муза)))

EdSem

Я взнавав скільки коштує обшити цівіка шкірою комбінованою з алькантарою. Двері, сідушки, руль - 600 баксів. Думаю це не дорого.

BigFAN

по необхідності номер Колі Фіцича можу скинути, це по шкірі з ними можна поговорити також на рахунок аерографії.