Вітання Божені

Автор Galen, 12:42, 09 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

Galen

А наша Боженка ввійшла в фінал конкурсу Міс 1+1
Вітаємо тебе  :applauds ти молодчинка  :flower

Всім хто бажає підтримати Божену http://miss.1plus1.ua/profile/16165/

wildperson

та я вже замучився там тицькати, коли та миська закiчиться? wall
Божена й так в порядку, i нащо дитинi на всяке 1+1 ходити? :nenayu

odnosel4anka

дякую, Галина та topp за підтримку! Без ваших голосів я не впоралася б. Я завжди буду пам'ятати вашу доброту :) Коли я вчора ввійшла в фінал, я просто плакала, чесно. Багато зусиль було вкладено. Для чого я взяла участь в конкурсі Міс 1+1? Ну можливо просто хотіла бути гарною, чи подивитися як хто підтримає мене, чи подивитись на чесність конкурсу... багато є причин. Побачила рекламу і подумала: "А чим я гірша?". Потім переглянула фіналісток і зрозуміла, що я зможу. Тому дуже вам всім дякую за підтримку! ;) Сподіваюсь на неї також у фіналі, який проходитиме з 9 по 15 грудня 2009р. В продовж цього періоду буде проходити голосування абсолютно з нуля, щоб кожна фіналістка мала рівні права на виграш. Звичайно на перемогу я не надіюся але й останьою бути не хочу. Тому не здамся і буду йти далі! :)

Galen

А тут можна тільки побажати тобі успіху. Молодець)))) Ми за тебе тримаємо кулаки :)

BigFAN

Цитата: Боженочка від 15:36, 09 Листопад 2009
дякую, Галина та topp за підтримку! Без ваших голосів я не впоралася б. Я завжди буду пам'ятати вашу доброту :) Коли я вчора ввійшла в фінал, я просто плакала, чесно. Багато зусиль було вкладено. Для чого я взяла участь в конкурсі Міс 1+1? Ну можливо просто хотіла бути гарною, чи подивитися як хто підтримає мене, чи подивитись на чесність конкурсу... багато є причин. Побачила рекламу і подумала: "А чим я гірша?". Потім переглянула фіналісток і зрозуміла, що я зможу. Тому дуже вам всім дякую за підтримку! ;) Сподіваюсь на неї також у фіналі, який проходитиме з 9 по 15 грудня 2009р. В продовж цього періоду буде проходити голосування абсолютно з нуля, щоб кожна фіналістка мала рівні права на виграш. Звичайно на перемогу я не надіюся але й останьою бути не хочу. Тому не здамся і буду йти далі! :)
ми з тобою!

odnosel4anka

BigFAN

Цитата: Боженочка від 16:10, 09 Листопад 2009
.....fan, дякую ! :)
це Тобі, за позитив на форумі дікувать. :flower

odnosel4anka

Цитата: Галина від 15:40, 09 Листопад 2009
А тут можна тільки побажати тобі успіху. Молодець)))) Ми за тебе тримаємо кулаки :)

угу, тримайте :) До 9 грудня можна трошки розслабитись, бо ці голоси, що тепер вони у фіналі анулюються. Слухай, ну ти, Галя, даєш, створила тему. Я зайшла і така в шоці, аааааааааа. Мені вітання. Приємно.  

wildperson

ну даш нам в груднi лiнк, бо до грудня ще.... А поки що аватарку помiняй, на то з 1+1, я тодi також живу фотку верну замiсть стандартного wildperson

odnosel4anka

Цитата: topp від 16:19, 09 Листопад 2009
А поки що аватарку помiняй, на то з 1+1, я тодi також живу фотку верну замiсть стандартного wildperson

поміняла :) твоя черга ;) 

odnosel4anka

Цитата: topp від 16:19, 09 Листопад 2009
я тодi також живу фотку верну замiсть стандартного wildperson

дуже жива і реальна фотка :) topp, тобі не пасує таке перетворення.

Лелик

Сьогодні вже 10 грудня! Де треба голосувати? ;)

odnosel4anka

дуже дякую за турботу, приємно :) Але я все обрахувала, там шансів ніяких нема. 

Аля

Цитата: Боженочка від 17:14, 10 Грудень 2009
Чого ж нема? Ми тебе знову підтримаємо! Згадай притчу про глухе жабеня, і не "обраховуй" а надійся! Ми з тобою. Я вже писала тобі і на конкурсі і тут- Україно, знай наших. Пиши де голосувати!!

Galen

Цитата: Боженочка від 17:14, 10 Грудень 2009
Це на тебе не схоже, Божена. А де ж твій оптимізм подівся?