Полювання

Автор BigFAN, 21:49, 31 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

буду говорити з УТМРівцями може шось придумаєм, а ше є тир в 1 школі можна порбувати цей варіант.

IVP

там в 1 школі можна дробом рознести всьо підряд, то напевне воздушками побалуватися в тому тирі ?

BigFAN

Цитата: IVP від 20:30, 05 Листопад 2009
там в 1 школі можна дробом рознести всьо підряд, то напевне воздушками побалуватися в тому тирі ?
незнаю, чув шо хтось хотів взяти в аренду, треба вивчити питання.

IVP

ну напевне якщо б хтось організував, то бажаючих було б багато.

ploskonos

Нормальний тир тільки в ДСАФі.

IVP

він хоть ще "працює" той тир в досаафі ?

ploskonos

як н7а його місці не видніється якоїсь новобудови,то ще не продали,значить,мав би працювати.
Можна дізнатись...

BigFAN

домовитись постріляти там трохи напряжно, Франчук носом крутить.

Galen

Цитата: .....fan від 17:26, 04 Листопад 2009
в суботу відкриття сезону на зайця, якщо привезуть мій дозвіл поїду в Городенку постріляю.
Як там відкриття сезону пройшло, миром?

BigFAN

Цитата: Галина від 14:53, 09 Листопад 2009
Цитата: .....fan від 17:26, 04 Листопад 2009
в суботу відкриття сезону на зайця, якщо привезуть мій дозвіл поїду в Городенку постріляю.
Як там відкриття сезону пройшло, миром?

блін, та засада вийшла, машинка шо виготовляє дозвола у Франківську поламалась. :( такшо я без дозволу на руках, маю надію шо до вихідних всьо рішится.

Galen

Ох, халепа :) І як ти це пережив, отако відкриття сезону полювання, і без тебе))))) Там зайці вже, напевно, в чергу вистроїлися, коли ти вже прийдеш))))

BigFAN

Цитата: Галина від 15:36, 09 Листопад 2009
Ох, халепа :) І як ти це пережив, отако відкриття сезону полювання, і без тебе))))) Там зайці вже, напевно, в чергу вистроїлися, коли ти вже прийдеш))))
взяв у Водограї два малих пива( дві трохлітрові банки) і бастурми, та дивився по тєліку канал "охота та рибалка" :(

Galen

Цитата: .....fan від 15:46, 09 Листопад 2009
Цитата: Галина від 15:36, 09 Листопад 2009
взяв у Водограї два малих пива( дві трохлітрові банки) і бастурми, та дивився по тєліку канал "охота та рибалка" :(
... і плакав гіркими сльозами :) :) :)

BigFAN

йо! але одне радує, в мому житті всі справи які хреново починаються потім вист процвітають. :)

Galen

Цитата: .....fan від 15:54, 09 Листопад 2009
йо! але одне радує, в мому житті всі справи які хреново починаються потім вист процвітають. :)
Бідні зайці...