Треба випити! Треба привiд?

Автор wildperson, 20:59, 07 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Завтра, 08.10.- День Юриста  :flower :drinks:. Правда лиш в Украiнi, Жириновський вiдпочивае. Недовiрливим- звертатися до Указу Президента № 1022/97 вiд 16 вересня 1997 року

Dana Eco-Kosiv

Я не юрист і ніколи ним не хотіла бути. wall
Щодо теми,то загалом то є стан душі при якім навіть не треба шукать компанії...всі такі прошені,що ну.
Люди п*ють,випивають,бо є причина.
Не подумайте,що я пияк,але не розумію тих,хто не може випити і якимись надчеснотами те виправдовує. :coffee reading reading reading onass :drinks:

Коли побачила аву автора цієї теми,то перше,що подумала-постсиндром пиятики :coffee
  :drinks:

Gorolya

дякую  що нагадав  :drinks:  весь час забуваю коли день юриста)) треба  друзяк привітати))
яке наступне свято?
тобто привід випити))  :)

Juha

А я - юрист  :!:   ;) В мене привід є  :!:  :drinks:

Gorolya

Юльчик то я тебе вітаю  :flower   :flower :flower :flower :flower :flower :flower :flower :flower :flower :flower
за це тре випити  :drinks:

Juha

Дякую  :!: Що треба, то треба  :!:  :drinks: Але завтра, щоб на роботі зранку гарно виглядати...  :)

odnosel4anka

мій тато завжди хотів щоб я була юристом, не вийшло ))) Вітаю всіх юристів зі вятом! :)

Dana Eco-Kosiv

Вітаю всіх професійних юристів з професійним святом!

Жирна_Бойова_Панда

приєднуюсь до привітань. уже навіть почали святкувати  :crazy:
ЗІ. пора за вас уже трохи братися, ато офтоп і флуд уже набрид :nea: onass

KosivArt

Galen

Приєднююсь до всіх привітань  :flower

wildperson

2 Квiтка  oh
Я темку створив, аби неуважним нагадати в першу чергу (про якигось iх близьких та знайомих). Дехто наприклад про мiй День Будiвельника вже постфактум згадуе, на декого з деяких я навiть часом ображаюся :).
А тут мене майже звинуватили в пропагандi пияцтва, ще й аву мою... onass. Хоча звичайно фото пiсля двохгодинноi, без перерви, наради..., такi наради з постсиндромом пиятики асоцiюються i в мене :bad:

P.S. Пiслязавтра, 10.10., вiдмiчаеться Всесвiтнiй День Психiчного Здоров"я. Хто хоче- може його вiдмiтити як "День Боротьби З Стресами" wall

BigFAN

Вітаю всіх правників!!!! :flower
не люблю слово юрист.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: topp від 11:36, 08 Жовтень 2009
2 Квiтка  oh
Я темку створив, аби неуважним нагадати в першу чергу (про якигось iх близьких та знайомих). Дехто наприклад про мiй День Будiвельника вже постфактум згадуе, на декого з деяких я навiть часом ображаюся :).
А тут мене майже звинуватили в пропагандi пияцтва, ще й аву мою... onass. Хоча звичайно фото пiсля двохгодинноi, без перерви, наради..., такi наради з постсиндромом пиятики асоцiюються i в мене :bad:

P.S. Пiслязавтра, 10.10., вiдмiчаеться Всесвiтнiй День Психiчного Здоров"я. Хто хоче- може його вiдмiтити як "День Боротьби З Стресами" wall

Та які там зауваження...
Все мирно.Буду учасником постфакту-вітаю  з днем будівельника...хоча зараз не 10 серпня...
(Сусід професійний будівельник-тому й пам*ятаю).
Перепрошую, автокад+будівельник=архітектор?!?!?

Сьогодні ще й день художника!
Вітаю всіх поетів пензлика!

wildperson

Вiдносно Дня Художника- це ти поспiшила :nono: (й лишила мене можливостi першим привiтати на фoрумi Марiнку та Романа Печижака, ну й всiх решту художникiв також)
Але то буде 11.10.недiля.    День Художника в Украiнi щорiчно в другу недiлю жовтня, згiдно Указу Президента Украiни № 1132/98 вiд 09 жовтня 1998 року.
Маринко- включи асю :flower