Треба випити! Треба привiд?

Автор wildperson, 20:59, 07 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Dana Eco-Kosiv

В когось є ейфорія напередодні свят,що наближаються??? :coffee reading

Malva Landa

Ще з дитинства відчуття наближення зимових свят в мене починалось зі Св. Миколая, це період, коли мандаринки найсмачніші в році :) Але обов'язково має бути сніг. Нема снігу - нема ейфорії.
Сподіваюсь, що до Миколая випаде і протримається до НР та Різдва.
Тре вже помаленьку починати підбирати подарунки рідним, щоб потім в ост. момент не метатись по магазинах і не мліти в чергах.

Juha

Друзі, привітайте мене  :!: Я вже магістр   :znajka
Вже з вами  :!: Захист і ДЕКи пережила... За ледве... І з такими нервами, що ви собі не уявляєте... Ще за все своє життя, в мене просто ніколи не було проблем, таких як були перед захистом... Бо, чесно, вперше зіткнулася з фразою "Ви дуже самостійні..."  В любому випадку все позаду...

ploskonos

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

Dana Eco-Kosiv

Вітаю!
В тебе вже позаду захист магістерської,а мій припадає в переддень нового року.
Може,є якийсь рецепт проти страху?

Juha

Дякую-дякую  :thank_you2:

Квітко, головне впевнено і, як мені сказали, настирливо, стояти на своїх пропозиціях (комісію цікавить тільки це, принаймі в моєму університеті). Чи буде комісія їх підтримувати чи ні - це їхня думка. А ти проводила ВЛАСНЕ дослідження і прийшла до СВОЇХ висновків. І це найголовніше - це ТВОЯ робота і це не можна забувати.

KosivArt

Сьогодні День Інформатики, вітаю всіх хто сидить за монітором ;)

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Сьгоднi- Мiжнародний День Футболу!  :drinks:

Galen

Vsih vitayu z dnen sv. Mykolaya.

Тук-тук-тук! Я Миколай! Привітаннячко тримай:ти побільше посміхайся і шалено закохайся!Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі!!!  :) :)

Жирна_Бойова_Панда

Galen