Ваші улюблені телепередачі

Автор BigFAN, 15:56, 04 Травень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

побачим хто шо любить дивитись по тєлєку.
мої улюблені:
1 TopGear
2 Miami Ink (Маямські Чорнила)
3 Comedy Club
4 Руйнівники легенд
5 Американский чоппер
6 Вижити любої ціною

wildperson

У нас з тобою ТБ рiзне, але то неважливо. Бо попри футболу я по телевiзору дивлюся лиш "ПрожекторПерiсХiлтон". I то останнi рази- вже не по телевiзору, а в записi з нету (стали перебивати рекламою).
Мое IMHO- слово "зомбоящик"- не до новин вiдноситься, а до такого от г.., типу камедi.... що навъязуе тип мислення й тип поведiнки.. ППХ- також не iдеал, але в порiвняннi з решта..
P.S. Коли можливiсть- дивлюся ЧГК й Свояк, але вони вже давно поза зоною, це автономна культура, що на жаль не мае вiдношення до сучасного ТБ

BigFAN

Цитата: wildperson від 16:15, 04 Травень 2010.
Мое IMHO- слово "зомбоящик"- не до новин вiдноситься, а до такого от г.., типу камедi.... що навъязуе тип мислення й тип поведiнки.. ППХ- також не iдеал, але в порiвняннi з решта..
ну незнаю комусь мо і нав"язує тип мислення й тип поведiнки, а мені просто настрій підіймає.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 15:56, 04 Травень 2010
побачим хто шо любить дивитись по тєлєку.
мої улюблені:
1. TopGear
....
3. Comedy Club
4. Руйнівники МІФІВ

-"Топ Жир" рулить!!!
Дивлюсь програми по цих каналах:
-"1-ий автомобільний",
-"Люкс",
-"Тревел",
-"Рашин тревел гайд".

--Діскавері не маю.(
--Забула назву тієї програми,де "Кадилак Ескалейд" і "Гробокопач" їздить?...Файне шоу)))))))))))))))\

--Ще по каналі "Сіті"  транслюють(не знаю коли точно) "Суперняню". Щось є в тому...
--Філософія програми"Обмін дружинами" досить непересічна.Цікаво чи користь учасниками цієї програми є?!?!
--"Фактор страху"-кумедна пр.

--А загалом-неТеликоЗалежна.

♠S.Y.♠

Я недавно відказався від мобільного телефону і телевізора

wildperson

Цитата: Юрій від 23:27, 04 Травень 2010
Без телефону- неможливо зараз працювати. А без телевiзора жити- легко й корисно.

BigFAN

Цитата: wildperson від 23:39, 04 Травень 2010
Без телефону- неможливо зараз працювати. А без телевiзора жити- легко й корисно.
та Ви хлопаки сектанти, ше від нету відмовтись і можете ставати пасторами. :crazy:

♠S.Y.♠

Цитата: BigFAN від 08:24, 05 Травень 2010
Цитата: wildperson від 23:39, 04 Травень 2010
та Ви хлопаки сектанти, ше від нету відмовтись і можете ставати пасторами. :crazy:
А що по телевізору є ,там секонд хенд який в європі п'ять років тому показували .

BigFAN

ну по таких критеріях тре і мою з твоєю машину викинути, бо європейці на таких віходках ше років 15 назад їздили.

Dana Eco-Kosiv

Monster Jam шоу на любителя. Цiкаво дивитися.От би в Косовi таке шоу зробили! reading
У Львовi на танкодромi пародiя на таке шоу деколи вiдбуваэться. Але гарно також. :coffee

BigFAN

а я бачив Гробокопача на свої очі :dance, то було європейське турне. звук двігла  - незабутні враження. oh