Наступ реклами на наш мозок

Автор Dana Eco-Kosiv, 23:36, 01 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Як без участі реклами робити свій вибір?
readingЧи наша підсвідомість наскрізь нею просякнута? :coffee :coffee

wildperson

Це дивлячись що вибирати. Якщо дрiбне щось, то я на обгортку звертаю увагу. А якщо серйозна покупка- на аргументовану думку тих, хто вже купили.
А рекламу я не дивлюся (та я взагалi телевiзор не дивлюся, хiба що футбол, а його на вiдмiну вiд кiно рекламою не переривають ще)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: topp від 23:42, 01 Жовтень 2009
Це дивлячись що вибирати. Якщо дрiбне щось, то я на обгортку звертаю увагу. А якщо серйозна покупка- на аргументовану думку тих, хто вже купили.
А рекламу я не дивлюся (та я взагалi телевiзор не дивлюся, хiба що футбол, а його на вiдмiну вiд кiно рекламою не переривають ще)
А як щодо підсвідомого сприйняття?
Як не крути,але ми мислимо брендовими речами.
Чи ніхто насправді глибоко не проникався так цими справами?

wildperson

Брендовими речами? Приклади будь-ласка.
Пiдсвiдомо в мене нав*язлива реклама викликае позив НЕ купувати цю рiч (навiть коли вона креативна, грамотно зроблена.., все одно пiсля 5-го разу...). Але то було колись, тепер я не експерт (раз TV не дивлюся)

Dana Eco-Kosiv

маю на вазі-всі модні сучасні штучки:від їди,телефонів,миючих засобів і т.д....
"Пiдсвiдомо в мене нав*язлива реклама викликае позив НЕ купувати цю рiч (навiть коли вона креативна, грамотно зроблена.., все одно пiсля 5-го разу...). Але то було колись, тепер я не експерт (раз TV не дивлюся)"
В мене щось схоже

Juha

Я звертаю увагу на наступну рекламу:
1) анонси телепередач;
2) реклама нових фільмів-прем'єр в кінотеатрах;
3) анонси фільмів безпосередньо на каналі;

І обожнюю дивитися всі реклами памперсів  :!:  :in_love:

Щодо наступу реклами на наш мозок - скажу наступне: виходячи з того як її транслюють, то на нас вона впливає тільки нервуючи. А якщо б її показували в міру. Наприклад, не більше 5 хв. То тоді б ефект, думаю, був би більший.

Я особисто по рекламі не пригадую, щоб щось купляла. Продукти я знаю, які поважаю і де беру. Речі побуту також (при чому тут реклама взагалі). Політична реклама - це взагалі жах... Соціальна реклама - якась у нас вона ніяка: гумова броня -  oh

В принципі все написала :!:

BigFAN

реклама - це те за шо існують телеканали. а ми ж хочим дивитись модні кіна та телепередачі. інша справа шо море тупозробленої реклами - то йо...але є й не злі і деколи прикольні ролики... хоча якшо ролик дратує то з точки зору рекламщиків то є + бо люд запам"яковує продукт який рекламувався....

Dana Eco-Kosiv

маю на увазі не тільки теле-рекламу,дивіться ширше.
Хіба вона є тільки по телику???

BigFAN

Цитата: KVITKA від 19:04, 02 Жовтень 2009
маю на увазі не тільки теле-рекламу,дивіться ширше.
Хіба вона є тільки по телику???

беромо бігморди - фіолетовий Яцинюк з написом здорова нація - позитив бля... :bad:
Фьодоровіч+№ телефону - майже секс потелефону, хлопаки з нетра....певне збуджуются
 ше б Юля номерок підкинула замість вона працює і так томно  АЛЛЛООО.... :in_love:
........то все стьоб просто реклама то бізнес і то є нормально! :)
P.S.  А вузонько я подивився в рамках "теле-реклами" тому шо, дана тема знаходиться в підрозділі Телебачення :acute:

Жирна_Бойова_Панда

на рекламу реагую суто як на креатив і на цікаві ідеї...

BigFAN

Цитата: Жирна Бойова Панда від 04:15, 06 Жовтень 2009
йоо... шедеври деколи прскакують :)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: .....fan від 09:14, 06 Жовтень 2009
Цитата: Жирна Бойова Панда від 04:15, 06 Жовтень 2009
йоо... шедеври деколи прскакують :)
Мені особисто подобаються:реклами дезиків Акс., техніки (занусі-реклама,де прасочка плаче,тефаль-де хтось прасує ведмедикові сорочечку),засобів від геморою(коли в слові геморой в одну з літер "о" влазить свічка, а іншу "о" тюбик маже по довжині кола))). ),реклама,в якій різні чуваки в білих майках з різними надписами(діарея,здуття і т.д.)ходять за головним героєм,реклама,в якій ціла сімейка має проблеми з кишковим трактом...
Є щого погегекати.

BigFAN

мене пре рекламний слоган:"боляче розмовляти, боляче ковтати тоді час посмоктати"

Dana Eco-Kosiv

Цитата: .....fan від 14:20, 06 Жовтень 2009
мене пре рекламний слоган:"боляче розмовляти, боляче ковтати тоді час посмоктати"

Майже,як слова пісні Найка Борзова:"...а я конфетка,соси меня детка..."

KosivArt

Хороші рекламні ролики компанії Київстар, а полосаті Білайна чомусь дратують.