Чи треба нам вiчне життя?

Автор wildperson, 16:16, 22 Вересень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Перечитав в котрий раз "Саботажника" i захотiлося спитати: а треба вам безсмертя? а що ви чекаете вiд нього?. Звичайно книжку би вам прочитати спочатку (хоча би проповiдь Прачера, як мiнiмум), але там в книжцi багато букОв (сторiнок 100), не всякий .. цiлих! 100 сторiнок!! :-(((.
Все таки цiкаво- а що б ви робили з негадано звалившимся на вас вiчним життям?

IVP

а треба вам безсмертя?

нєа,ненадо

Gorolya

ну якшо всі мої близькі люди теж його будуть мати) я не проти))) :)
але якшо тільки я..... то.... ні, не хочу)
мені і 85 рочків стане ого го як!!!! )))) :crazy:

Vlad

Цитата: Gorolya від 17:54, 22 Вересень 2009
мені і 85 рочків стане ого го як!!!! )))) :crazy:
Розкажеш коли виповниться 85 ;)
Людина ніколи не хоче вмирати.

BigFAN

Цитата: topp від 16:16, 22 Вересень 2009
Перечитав в котрий раз "Саботажника" i захотiлося спитати: а треба вам безсмертя? а що ви чекаете вiд нього?. Звичайно книжку би вам прочитати спочатку (хоча би проповiдь Прачера, як мiнiмум), але там в книжцi багато букОв (сторiнок 100), не всякий .. цiлих! 100 сторiнок!! :-(((.
Все таки цiкаво- а що б ви робили з негадано звалившимся на вас вiчним життям?
це так як Маклауд?

KosivArt

ну та ж після фізичної смерті ше є рай або пекло — чим не вічне життя?

odnosel4anka

а я хотіла б вічно жити але...... не старіти! ;) Признаюсь чесно боюсь перших зморщок і сивіння волосся.

wildperson

Цитата: Стас від 20:32, 22 Вересень 2009
ну та ж після фізичної смерті ше є рай або пекло — чим не вічне життя?
В книжцi про це як раз також.., доступно дуже. А тим хто не читав: майже "космiчна опера", На далекiй планетi корпорацiя знайшла креатин. Можливо вiн даруе вiчне життя. Договiр з армiею на захист видобутку. Планета захищаеться, тому що креатин- кров планети. На базу прибув колишнiй десантник, а тепер священник. База почула його проповiдь...

KosivArt

ух ти, це ж цікавіше як біблія :)

Dana Eco-Kosiv

Якщо саме безсмертя стосуватиметься тільки мене,то з псих.точки зору не змогла б пережити смерть дорогих мені людей і власне старіння.
Якщо була б безсмертна,то скористалась би ризиком у всіх його проявах.
Відповідь-ні.

BigFAN

wildperson

Цитата: Стас від 09:03, 23 Вересень 2009
ух ти, це ж цікавіше як біблія :)
Так проповiдь на Бiблii базуеться, хоча й дуже опосередково, дальше вiд Бiблii i ближче до сабжу, скажемо так :)
P.S. У Олега Iгоревича все так. Простими словами про ДУЖЕ важливе.

Dana Eco-Kosiv

Неа би запитати чи хочу я фотосесію у журналі плейбой,а питає про вічність...Хоча здається,що сам хоче побазікати про  "Саботажника" ...
От вам і варення з пряника...Простіть,якщо щось не так...Серіал "Др.Хаус" вплинув на мою відвертість.Для чого завивати все в пуделко???Цього бракує всім..

wildperson

2 KVITKA
Якщо би я захотiв просто "побазiкати" про книжку- я б зайшов на Альдебаран, Лiбрусек чи Фензiн. Як впертий читач я зареестрований на всiх трьох.
Тут менi просто захотiлося вияснити вiдношення форумчан до "таблетки безсмертя". Яку можно купити (це не Маклауд, який нiчого не вирiшував)

Dana Eco-Kosiv

2 topp
Ну і яка ж версія "таблетки безсмертя"?