Питання до Стаса та модераторів 2

Автор BigFAN, 20:15, 20 Вересень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

BigFAN

Цитата: Стас від 08:57, 23 Вересень 2009
Та все нормально, не треба тут соплі жувати. Двічі я його попереджав, а вчора забанив на місяць. Треба вміти вести дискусію на тему релігії (до речі, з вашого боку обсирання-обзивання теж вистачало — то може всіх забанити?), бо християни літературу не читають і історію знати не хочуть, то можуть і очі видерти...
хмм..."втянувся" не то слово. Стас разумієш, після того шо тут на форумі навальохав Иешуа, у багатьох людей, язичники будуть асоціюватись з Иешуа тобто з агресією, тупістю, нацизмом. Повір це не найкраще спонукання християн читати літературу і знати історію.

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

KosivArt

Доста про християнство, давайте краще нові цікаві теми про Косів :)

ploskonos

Цитата: Стас від 22:33, 23 Вересень 2009
Доста про християнство, давайте краще нові цікаві теми про Косів :)

Ти хотів сказати:"доста про християнство і язичництво?"
Я за.

Dana Eco-Kosiv

а я то думаю,чого той дописувач мовчить)))
Справді,він може понастворювати "свіжих"користувачів задля спортивного інтересу.І-нет має...
Зауважте,що вніс значний резонанс у житті форуму,як такого!
У всьому є "+"та"-".

BigFAN

нічого, за місяць Иешуа явится з новими силами >:D :rules

ploskonos

Стас,чи можеш зробити так,шоб коли натискає користувач кнопку "цитувати",
копіюювався у відповіді тільки попередній пост?Той,на який власне юзер відповідає.Без всіх попередніх.

wildperson

Цитата: ploskonos від 09:24, 04 Жовтень 2010
копіюювався у відповіді тільки попередній пост?Той,на який власне юзер відповідає.Без всіх попередніх.
IMHO- технiчно неможливо, лиш акуратно самому редагувати цитату(
Iснують такi форуми, де кнопка "цитата" вставляе видiлений текст (добавляючи перед ним нiк цитуемого), але там може движок якийсь iнший :nenayu

ploskonos

Цитата: wildperson від 09:41, 04 Жовтень 2010
IMHO- технiчно неможливо, лиш акуратно самому редагувати цитату(
Iснують такi форуми, де кнопка "цитата" вставляе видiлений текст (добавляючи перед ним нiк цитуемого), але там може движок якийсь iнший :nenayu

Я на одному форумі сижу,там движок працює по такому принципу ,як  кажу.Хотів тут написати відповідь у темі про вибори  -  а там тих цитат у чотири поверхи,запарююсь у ручному режимі видаляти ті ,які відповіді не стосуються

KosivArt

Цитата: ploskonos від 09:24, 04 Жовтень 2010

Йо, пробуй тепер.

ploskonos

Пробую.Все одно вискочать усі повідомлення попередні,лиш без рамочок,так розумію

wildperson

Цитата: Стас від 10:27, 04 Жовтень 2010
Йо, пробуй тепер.
Попробував, все як Юра хотiв :), все працюе. Тепер питання: як вставити 2 чи три цитати рiзних авторiв в один пост?
Цитата: ploskonos від 10:25, 04 Жовтень 2010
Я на одному форумі сижу,там движок працює по такому принципу ,як  кажу.Хотів тут написати відповідь у темі про вибори  -  а там тих цитат у чотири поверхи,запарююсь у ручному режимі видаляти ті ,які відповіді не стосуються
ага, ясно))), все гуд :applauds

KosivArt

Юра, має працювати, перегрузи сторінку shift+F5