Знак «Ідея Nації»

Автор Шмайсер, 12:39, 29 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Шмайсер

Цитата: Стас від 12:36, 29 Серпень 2009
Цитата: Шмайсер від 12:32, 29 Серпень 2009
Вибачайте, що відійду трохи від теми, але хочу сказати , що наразі Україну спасуть тільки газові камери і масові розстріли жидів.

Що означає символ на вашій аватарі?

"N" - Нація - це кровний зв'язок і духовна сродність між "мертвими, живими і ненародженими в Україні і не в Україні сущими". Це - поклик крові. Його, свідомо чи підсвідоме, відчуває кожен українець, навіть перебуваючи далеко від рідної землі. Як кожен з нас дбає про свою сім'ю, так усі ми повинні дбати про велику родину - Націю.

"І" - Ідея - духовне первоначало, що становить першооснову всіх речей. "І" - загострене на кінцях. Це виражає нестримність Ідеї, що надихає Націю на великі звершення. Це вісь, на якій тримається тіло нації. Вісь, спрямована вниз, глибоко в ґрунт традицій, у глибини славного минулого. І, одночасно, вгору, до майбутнього, до нових перемог.

Знак "Ідея Nації" - це Дерево Життя із своїм коренем та кроною. "Патріот України" вживає зображення Знака на тлі щита. Щит - древній знак твердості, надійності, мужності, лицарства, волі до перемоги. Він повинен постійно нагадувати нам щити, які прибивали наші предки на воротах ворожих столиць.

Ідея Nаціі - єдина непорушна істина соціал-націоналізму, основне положення, яке приймається без доказів. Знак ІN у видимий, явний спосіб виражає цю істину. Наочно зображує її. Але існує ще зміст таємний, глибинний. І у ньому захована вся потуга магії Знака. Він не є лише звичайним умовним позначенням певного поняття. Цей Знак - могутня духовна громозброя. Я знаю - ще прийде час об'явити українцям внутрішню, езотеричну суть Знака - блискавки. Проте нестримна дія силового поля Знака вже сьогодні явно відчутна. І переповнений зал - цьому свідчення. Наче надпотужний магніт, що притягує до себе лише залізо з-поміж інших ошурків, Знак ІN із безладу напіврозкладеного суспільства вибирає шляхетних, мудрих, мужніх, чистих від чужорідних домішків, не обтяжених давно неспроможними протиприродними ідеями. У полі магічної дії Знака з цих найякісніших складників твориться діюча модель майбутнього досконалішого суспільства. "Патріот України" - одна з важливих підсистем цієї моделі.

KosivArt

Хороший знак, а яка релігія в ідеї нації?

IVP

я десь читав про неї, там расизмом пахне походу )))  Бачив по тв знак, коли десь на сході облили фарбою пам"ятники якимось чувакам...

Marinka

Відсутність духовності у лідерів нації призводить до її зубожіння, і призводить до появи псевдопатріотів та великої кількості "спасателів".....