У що вірили козаки

Автор Иешуа, 21:37, 28 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Иешуа

Одним із дуже древніх є звичай ритуального вбивства старих батьків. Сам
звичай, зрозуміло, в традиціях цих народів не зберігся, проте у казках та в
художній літературі почасти до цього сюжету звертаються. Так у одній iз
новел Коцюбинського син вивозить свою матір на санях у засніжений ліс, а в
творчості японських письменників часто зустрічається сюжет, коли син
відвозить своїх старих батьків у гори. Обов'язковим при цьому є мотив снігу.

KosivArt

Було просто свято Купала, «іванізувалось» воно вже за християнства.

Иешуа

(— Бушанському язичницькому скельному монастирю понад 5 тисяч років, — продовжує Івкун. — На стінах храму зберігся розпис: дерево, птах, жрець із чашею в руках, олень, кров і молоко якого давні слов'яни приносили в жертву. У Буші язичницькі традиції зберігаються досі. Коли будують хату, на задній стіні обов'язково роблять маленьке віконце. Коли проводжають людей в останню путь, несуть чорну курку. Після того як насипано могилу, їй перерізають горло, аби на пташиних крилах душа людини перелетіла в кращі світи.) на мій погляд,особисто для мене шок інформація,в мене в Пістині у бабусі є маленьке вікно на задній стіні,і ще з дитинства я мав якесь особливе відчуття,повязане з цим віконцем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иешуа

Зневага до тіла, приборкання людських прагнень до свободи, виховання смирення, покірливості, пасивності - це найбільша шкода, завдана імперськими релігіями вільним народам. Саме приглушення людських прагнень мали на меті ці "будівничі", коли ввели ще й хресне знамення - символ розп'яття свого власного "Я", покірності й фізичної слабкості. Слаба людина не може піднятися духом до Божественних істин своєї Рідної нації. Подумайте, чи може людина із здоровим глуздом носити на шиї символ шибениці, та ще й надавати йому позитивного значення? Знаю, що мільйони українців ще не готові до сприйняття цієї інформації, але вже настав час для серйозного аналізу причин нашого лиха. Без такого переосмислення важко говорити про справжню незалежність держави.

Иешуа

МОСКАЛІ: москалі колись були козаками, потім з якогось дива придуріли, почали називати горілку - "водкой", пиво - "півом", а Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку;

Шмайсер

Цитата: Иешуа від 16:33, 30 Серпень 2009
МОСКАЛІ: москалі колись були козаками, потім з якогось дива придуріли, почали називати горілку - "водкой", пиво - "півом", а Януковича - президентом, за що отримали підсрачників і подалися у невідомому напрямку;

Так це з Comedy Club)) Сергій Притула-"Тернопільський Сірий"))

Иешуа

Вірно це з жидівського(comedy!!!!!

Иешуа

Подивіться які Країни зараз є ПРОЦВІТАЮЧИМИ --- Китай, Індія, Японія, "Азійськи Тигри". -- Що їх єднає?
Вони викинули на ґеть якогось там Творця, а слідують чітко власній національній релігії та традиції.
Віра Предків, яка виверена баготьма тисячоліттями, є найоптимальнішою для національного загалу. -- Це є доведений факт, і тільки послідовнки Яхве-Егови роблять добру мину при паганій грі!

Иешуа

На чому базується "позитивна" Віра Предків?
Одне просто твердження. Не існує мертвої природи. Усе є живе. Можливо в різному ступені, але -- живе.
І той, хто рахує інакше -- той "підлий" матеріаліст.
Чому підлий? Тому що власна погорда заважає йому зрозуміти, що життя існує в безліччі форм та станів.
А якшо Земля, Сонце, ЗІрки є живими, вони на нас впливають (в чому переконані 99 вісотків мешканців землі -- знгадайте, наприклад, гороскопи!) -- то логічно рахувати, що вони нас створили, і вони є нашими Богами. Так, вони є відображення іншого -- ще більшого Бога -- і так на безкінцевість....
Вам довести, що Земля або Сонце існують? ЛЕГКО! :)

Иешуа

Якщо людина вважає себе рабом божим, то вона однозначно стане рабом духовних пастирів, а потім і рабом князьків та різноманітних керівників...бо проповідники завжди служать тим хто їх "кришує"

ploskonos

Ієшуа,назва теми,яку ти створив:  "У що вірили козаки".То давай поспілкуємося у цьому контексті,а це все бла-бла(яке погане християнство)обговори в іншій темі.
Стас,звідки цифри про мільйонні жертви інквізиції?

ploskonos

а щоб поставити у темі крапку,прошу пана Ієшуа відповісти,чи були на Січі(на всіх,Хортицька,Базавлуцька,Олешківська Січ) церкви?
І чи були на Січі язичницькі капища?

Marinka

Козаки вірили в Христа. Їхньою покровителькою була ікона божої матері, так звана Параскева-Пятниця (Покрова). Які ще можуть бути дебати? Які сумніви? Та звідки в сучасних світлих і розумних головах такий гамуз...

Иешуа

Я не ставив ціллю когось переконати,невже мене можна спутати з свідками єгові,мета показати,
що на Косівщині ще не повністью з деградувалася,ще є люди для яких гроші не ціль,а тільки засоби,не всі  є члени партій "зелених"-від зеленого долара,найбільша  радість була в тому що навіть не сподівався,є люди для яких христос це просто жидик.Побувайте на шлюбі в церкві,там лише чути слова про сару абрама,ревеку.Поцікавитися у "отців духовних"як продаються парафій,особливо коли західняки приїхають у Вінницю,і купляють як баранів парафій ,років декілька було один мешканець долар,село де  жило тисяча людей, владиці треба було відслюнявити 1000зелених.Бо на гуцульщині більше "духовних" провідників чим тих хто вірить їхнім проповідям,нереально пастирям найти пасомих.Мої опоненти,це раби єгови,і все що стосується теми,я написав,читайте від початку до кінця,всі відповіді є а навіть і більше.Завелика для рабів єгови честь,всяких marinok і їм подібних,заново все починати,все абсолютно сказано,ЧИТАЙТЕ...вдумливо,якщо правда є чим думати,і кров Ваша чиста Арійська!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     

Marinka

Цитата: Иешуа від 15:28, 31 Серпень 2009
ЧИТАЙТЕ...вдумливо,якщо правда є чим думати,і кров Ваша чиста Арійська!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     
Боюся що тут є тільки один раб - раб своїх ілюзій і непомірної гордині...

Кров справжніх українців ніколи не була арійською. Хто перечитався Канигіна - знайте, це не історична довідка, а роман-ессе. Це каже сам автор. Укранці ніколи не були воїнами, вони завжди були оріями, сіячами. А якщо в декого це викликає величезну кількість комплексів, то що ж, гріш ціна тому українцю, що не признає своєї української суті.
А по наших землях товклося стільки люду, що не має! чистокровних українців. В українцях намішано крові зі всього світу, тільки що маврів у нас не було....