Ви палите (+ голосування)?

Автор KosivArt, 20:41, 11 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Ви палите?

Так (вже роки)
6 (40%)
Так (віднедавна)
0 (0%)
Ні (і не починав)
7 (46.7%)
Ні (кинув)
2 (13.3%)

Всього голосів: 15

KosivArt

Навздогін темі Topp'а — Курять! Коло вас! Ваше ставлення? цікаво скільки людей на форумі палить :coffee

Також цікаво почути: хто вже скільки палить, хто кинув, хто недавно почав — чому, з якої причини. Розкажіть усім!

Reality

Если в небе дым - ветер продолжает петь! Цитата з однієї пісні... Колись думав шо кинути палити буде легко, тепер стало набагато важче. Курю 14 років.

wildperson

Тато курив 25 рокiв, наприкiнцi вже "Аврору" (бо нi "Столичними" нi "Експресом" вже не накурювався). Мама зрештою тихою сапою його дiстала (поiхав в Станiслав на мiсячнi курси, вернувся некурцем), а через пару рокiв почав я. Як часто бувае- почав за компанiю в компанii, пiсля першого курсу (15 рокiв), з молдавського "Мальборо". Потiм була "Дойна", тепер вже рокiв 15 як "Кемел", а тепер можливо також прийшов той самий 25-рiчний строк, щоб кинути, але я ще поки подумаю :-)))

ploskonos

Працював я колись онкологом районним.Рак легень на першому місці по онкозахворюваності.Кожен рік в районі  30-35 нововиявлених хворих на рак легень.Практично всі - курці з великим стажем.
А ви думайте...

Galen

Цитата: ploskonos від 13:37, 12 Серпень 2009
Працював я колись онкологом районним.Рак легень на першому місці по онкозахворюваності.Кожен рік в районі  30-35 нововиявлених хворих на рак легень.Практично всі - курці з великим стажем.
А ви думайте...
Я-ййййй... Це вже не шуточки. Біда шо мало хто це розуміє.

Marinka

Покинула так само як і почала - на раз. Коли почала курити - дуже хотілося. Просто фізична потреба була в тому. І покинула - просто розхотілося....
І ще анєгдот трохи в тему -
Зустрічаються два шляхетних пана:
- А що то пан палить?
- Пан палить "Яву"
- А що пан буде палити, як не буде "Яви"?
- Тоді пан палитиме "Приму"
- А як і "Прими" не буде?
- Тоді пан буде палити сільраду.

BigFAN

після того як дружина сказала що я стану батьком, купив  пачку сигарет, викурив 1 сигарету, зімнув пачку та викинув її в урну, я просто захотів жити. палив більше 10 років, не палю майже 3 роки.