Здибанка 2 (23.01.2010 / 14.00 / Косів, Площа)

Автор Vlad, 17:31, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: Жирна Бойова Панда від 17:59, 25 Серпень 2009
тю, а жо мені робити в суботу ввечері? ;)

пити пиво  :drinks: і на діско денсін денсін  :dance пару дівок підчепити  oh і тоді все буде гуд  victory

Жирна_Бойова_Панда

ну дик, а йа про шо? ;)

Galen

Цитата: Жирна Бойова Панда від 13:47, 31 Серпень 2009
ну дик, а йа про шо? ;)
А пару дівочок, як казала Боженка,  підчепив?

odnosel4anka

Галя, я сьогодні використала послугу Яблунівського таксі, вперше і мабуть в останнє, трохи дороговато. З Яблунова до Баня-Березова 57 грн., а вночі з диско сказав, що мінімум 100 грн.
Але я не про те хотіла сказати, їду в четвер в Яблунів на нараду. Можем на пивко сходити з тобою якщо маєш бажання і час звичайно ;)

Galen

Цитата: Боженочка від 23:07, 31 Серпень 2009
Галя, я сьогодні використала послугу Яблунівського таксі, вперше і мабуть в останнє, трохи дороговато. З Яблунова до Баня-Березова 57 грн., а вночі з диско сказав, що мінімум 100 грн.
Але я не про те хотіла сказати, їду в четвер в Яблунів на нараду. Можем на пивко сходити з тобою якщо маєш бажання і час звичайно ;)
Обов'язково сходимо, правда незнаю як у мене з роботою, та думаю вирвуся якось. Подзвониш)))

KosivArt

не забудьте показати на форумі фотки із зустрічі ;)

Galen

Цитата: Стас від 09:40, 01 Вересень 2009
не забудьте показати на форумі фотки із зустрічі ;)
:)

odnosel4anka

Цитата: Галина від 09:30, 01 Вересень 2009

Обов'язково сходимо, правда незнаю як у мене з роботою, та думаю вирвуся якось. Подзвониш)))

Галя, а в тебе обідньої перерви немає?  Якраз на обід я буду.

Galen

Цитата: Боженочка від 13:16, 01 Вересень 2009
Цитата: Галина від 09:30, 01 Вересень 2009

Галя, а в тебе обідньої перерви немає?  Якраз на обід я буду.
Обід з 13.00 до 14.00год.

odnosel4anka

о 13.30 я буду в Яблунові. А нарада моя на 15.00, ну пів годинки по ходу в нас є ;) я подзвоню коли буду вже там )

Galen

Цитата: Боженочка від 16:05, 01 Вересень 2009
о 13.30 я буду в Яблунові. А нарада моя на 15.00, ну пів годинки по ходу в нас є ;) я подзвоню коли буду вже там )
Ок, буду чекати :)

wildperson

Дiвчатка! Вам нагадати, як називаеться, то чим ви зараз займалися? Телефон в приват i домовляйтеся на здоров*я, тут мало би сенс, якби ви ще когось чекали. :nono:

Galen

Цитата: topp від 16:54, 01 Вересень 2009
Дiвчатка! Вам нагадати, як називаеться, то чим ви зараз займалися? Телефон в приват i домовляйтеся на здоров*я, тут мало би сенс, якби ви ще когось чекали. :nono:
А ми нічого немаємо проти, навіть будемо раді, якщо нам ще хтось складе компанію. Думаю, що нема зовсім нічого поганого в тому що ми це пишемо іменно в цій темі, адже тема так і називаєть ЗДИБАНКА.
А ти вирішив нас построїти. Ах ці модератори злоснющі. :) ))))))

odnosel4anka

Цитата: Галина від 17:11, 01 Вересень 2009

погоджуюсь :) нема до кого то зразу до нас, а ми шо? Ми нічо.

Marinka

Цитата: Боженочка від 18:47, 01 Вересень 2009
Цитата: Галина від 17:11, 01 Вересень 2009

погоджуюсь :) нема до кого то зразу до нас, а ми шо? Ми нічо.

Ну так шо ви? Де фотки? ;)