Здибанка 2 (23.01.2010 / 14.00 / Косів, Площа)

Автор Vlad, 17:31, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Galen

О, Боженочка появилася. Де пропадаєш, дівчино?

odnosel4anka

Цитата: Галина від 20:02, 21 Серпень 2009
О, Боженочка появилася. Де пропадаєш, дівчино?

йой, Галинко, не питай. Де лиш я не пропадала. Мене за ці два місяці чорт знає куди носило. Пройшло літо і я не зрозуміла коли. От відійшла нарешті від Коломиї була там в середу, приїхала додому о 7.00 ранку, вбити хотіли дома. Добу спала і от нарешті сьогодні почала нормальне життя. Вже буду з вами. Так от, ви дуже неорганізовані, я перечитала тут вашу розмову сміх тай годі :)

wildperson

Цитата: Стас від 18:19, 21 Серпень 2009
А до якої будеш в Косові? бо я зранку їду у Франківськ, буду вже після обіду.
Я й з Пістиня вернуся, не проблема, телефон мій знаєш, для решта, хто бажаючі= 8-096-928-04-31

Жирна_Бойова_Панда

2 topp: будете здибатися дзвякніть мені, йа зараз в косові. телефон скинув в пм.

KosivArt

В суботу нарешті зустрілись з Петром, файно побесідували, смачно повечеряли і випили відро пива :drinks:

KosivArt

Засідали в «Роялі».

На фото — модератори косівського форуму :strong:

odnosel4anka

ух ти! Класні ви всі :) Такі довольні від зустрічі напевне. І про що балакали? Розкажіть трохи ше шось, нам цікаво.

KosivArt

теми різні — від Косова, Пістиня, Ріжна, форуму до поїздів, політики, «Свободи», Росії і Спб :)

odnosel4anka

отже з фото ми бачимо, що Стас швидше пиво п'є ніж Topp, до тогож Стас дуже любцяє обніматись. Віталік після такого маленького бокалчика нам демонструє свою чарівну посмішку, оО а той блиск в очах то взагалі. ;)

Питання до Toppa : шо то в тебе з кишені виглядає? До речі гарна сорочка, тепер мода на кліточку. :)

Galen

Цитата: Боженочка від 12:15, 23 Серпень 2009
отже з фото ми бачимо, що Стас швидше пиво п'є ніж Topp, до тогож Стас дуже любцяє обніматись. Віталік після такого маленького бокалчика нам демонструє свою чарівну посмішку, оО а той блиск в очах то взагалі. ;)

Питання до Toppa : шо то в тебе з кишені виглядає? До речі гарна сорочка, тепер мода на кліточку. :)
Спостережлива ти наша))))

wildperson

З кишені виглядає Стаса подарунок- "Гуцуляндія" Романа Печижака, а пива я випиваю багато, але дуже повільно, вчора це був рекорд швидкості :-))

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Боженочка від 12:15, 23 Серпень 2009
Віталік після такого маленького бокалчика нам демонструє свою чарівну посмішку, оО а той блиск в очах то взагалі. ;)

а жо йа? йа нічо ;)
ЗІ. доречі фист ше після того погуляв у легенді :)

odnosel4anka

Цитата: topp від 15:00, 23 Серпень 2009
З кишені виглядає Стаса подарунок- "Гуцуляндія" Романа Печижака, а пива я випиваю багато, але дуже повільно, вчора це був рекорд швидкості :-))
ооОо, то чемний наш адмін, шо подарував буде на згадку. На рахунок швидкості то так, рекорд було замітно. :)

Цитата: Жирна Бойова Панда від 21:14, 23 Серпень 2009

а жо йа? йа нічо ;)
ЗІ. доречі фист ше після того погуляв у легенді :)

йой, хлопця споїли, шесі йому й танцювати й співати захтілосі, шо то буде з хлопа далі? Страх бере. :)

Galen

Хороша компанія і пиво ще нікому не зашкодило (про кількість пива мова не іде).  А гарний настрій - це доповнення до всього вище написаного.

Жирна_Бойова_Панда

тю, а жо мені робити в суботу ввечері? ;)