Здибанка 2 (23.01.2010 / 14.00 / Косів, Площа)

Автор Vlad, 17:31, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: Marinka від 19:36, 01 Вересень 2009
Ну так шо ви? Де фотки? ;)

Маринко, ми ше лиш домовлялись про зустріч в четвер. Будуть фоти якщо здибаємось з Галею в четвер о 13.30.

Galen

Цитата: Боженочка від 20:01, 01 Вересень 2009
Цитата: Marinka від 19:36, 01 Вересень 2009
Ну так шо ви? Де фотки? ;)

Маринко, ми ше лиш домовлялись про зустріч в четвер. Будуть фоти якщо здибаємось з Галею в четвер о 13.30.
Здибаємося, тепер вже точно. І фотки будуть, точно))))

odnosel4anka

Отже, хочу сказати, шо ми з Галею таки здибалисі. Ось фота

KosivArt

Файно! Обидві синьоокі? :)

Galen

Цитата: Стас від 18:35, 03 Вересень 2009
Файно! Обидві синьоокі? :)
А очі у мене зелені :)

KosivArt

:)
як зустріч пройшла?

odnosel4anka

Цитата: Стас від 18:24, 04 Вересень 2009
як зустріч пройшла?

ой, то довга історія, я летіла неначе птах без крил зі снопом соломи на педраду в ЯЦДТ. (сніп соломи - не жарт, то для композиції) Летівши, мене зупиняє гарна дівина і каже:
- чекай, стій!
- о, ти Галя?
- так!
- я Божена, приємно познайомитисьв реалі!
- взаємно.
- я біжу швиденько в ЯЦДТ віднести цей сніп і зараз вертаюсь, підем на каву.
- добре давай в Хитрий Лис підемо, я тебе чекаю.
Ну віднесла я той сніп соломи. Прибігаю до Галі, пішли в кафе Хирий Лис. Замовили винця, каву, морозиво (до речі дуже класне). Почали бесідувати. Спочатку ще трохи репліки знайомства. Потім про загальне. Були різні теми. Ну переважно хто як відпочивав літом, де були, про форум наш, хто як сюди попав і т.п.

Далі хай продовжить Галина....може в неї є бажання ще пару слів  додати. :)

Galen

Цитата: Стас від 18:24, 04 Вересень 2009
як зустріч пройшла?

Ого, так все детально описала...))))
Ну що я можу сказати, дійсно було приємно познайомитися з Боженою в реальному світі. І до речі, Боженка, ти вже напевно забула про що ми говорили,  ми все ж таки ще маємо надію зустрітися з вами всіма. Косів не так вже й далеко, і думаю, головне це бажання. Чи що ви кажете?)))

KosivArt

щось придумаємо ;)

Galen

Цитата: Стас від 10:25, 09 Вересень 2009
щось придумаємо ;)
Думати мало, вже думали так, що на шість сторінок писанини получилося. Треба так, як ми з Боженою, сьогодні сказали, а завтра зустрілися. Тільки  питання, хто зараз з форумчан є в Косові, і чи має бажання? :)

Marinka

Цитата: Галина від 13:14, 09 Вересень 2009
Цитата: Стас від 10:25, 09 Вересень 2009
щось придумаємо ;)
Тільки  питання, хто зараз з форумчан є в Косові... :)

Так отож....

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

от уже є 4 члени секти нашої :) Розкажу вам, шо на Коломийському форумі збираються кожного тижня на каву або чай. А ми можемо раз на місяць. Треба визначити постійне місце, потім мона змінювати з часом.

wildperson

Цитата: Боженочка від 17:34, 11 Вересень 2009
от уже є 4 члени секти нашої :) Розкажу вам, шо на Коломийському форумі збираються кожного тижня на каву або чай. А ми можемо раз на місяць. Треба визначити постійне місце, потім мона змінювати з часом.
На улюбленому роялi Панди :) Я той рояль також люблю, але я далеко, секта без мене на жаль :nenayu

Galen

Цитата: Боженочка від 17:34, 11 Вересень 2009
Секта - гарно придумала, Божена, молодець. Так що, бажаючих, як зазвичай не густо, та ще одну спробу можна зробити. В темі ЗДИБАНКА вона вже буде третьою. Може цього разу щось вийде. Хто як, та я в Косові майже кожного дня, по роботі, ну трохи збрихала, та почерез день - це точно.