Ярмарка товарів народних ремесел у Косові (Косівський (Смоднянський) базар)

Автор Ромко, 16:44, 30 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Ліліанна

Volodymyr

Допоможіть будь-ласка знайти майстра,що пошиє патронтаж ?! Дякую !!!

Mercedes

Цитата: Volodymyr від 20:49, 09 Вересень 2011
Допоможіть будь-ласка знайти майстра,що пошиє патронтаж ?! Дякую !!!
Краще за Івана Фіцина вам не зробить це ніхто.

vyluzja Franka

Цитата: Ліліанна від 22:56, 27 Серпень 2011
Дякую, але там немає номерів телефонів!!! sunny
Якщо, хто знає, то напишіть, будь ласка на: Lilia777.ua@mail.ru
Знайомий цим займається - 0977628700 - Руслан

KosivArt

Питає Ірина з Києва:

Здравствуйте!
Я живу в Киеве и на одной из выставок народных промыслов увидела кожаные сумки ручной работы, похожие на "тобівку". На сумках было вытеснено "сумки ручної роботи від Андрія та Івана із Косова".
Хотелось бы побольше узнать об этих мастерах, об их работах. Где в Косове можно увидеть их прекрасные изделия?

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 17:13, 14 Вересень 2011
Питає Ірина з Києва:

Здравствуйте!
Я живу в Киеве и на одной из выставок народных промыслов увидела кожаные сумки ручной работы, похожие на "тобівку". На сумках было вытеснено "сумки ручної роботи від Андрія та Івана із Косова".
Хотелось бы побольше узнать об этих мастерах, об их работах. Где в Косове можно увидеть их прекрасные изделия?

Швидше всього це "Лимарі" Андрій Цьок і Іван, ще батько у них Василь. 0979213612

Makedonskyi

Доброго Вам дня! підкажіть будь-ласка де у Косові саме можна придбати вироби з вовни по оптових цінах! а саме: кожушки, тапочки, капчури! а здерева мене цікавлять столові прибори: ложки, вилки, тарілочки  і т.п. прошу надати максимально-можливу інформацію. і бажано контакти. з ким і як зв'язатися.
                                                                                   Буду вдячний!

Kedr

Куплю бартку. Може хтось продає? 0934926О79

ploskonos

Цитата: Kedr від 00:20, 18 Лютий 2012
Куплю бартку. Може хтось продає? 0934926О79

Якщо нову,сувенірну - то на базарі ,якщо стару,гуцульську - я й сам би купив

Kedr

Цитата: ploskonos від 09:43, 18 Лютий 2012

Якщо нову,сувенірну - то на базарі ,якщо стару,гуцульську - я й сам би купив
В тому році біля Хуста дядько продавав старі бронзові бартки. Тільки щось я прохлопав :bad:. А нові сувенірні що з себе уявляють. а то мені до базара Вашого трошки далеченько.

IVP

ploskonos

Бували сувенірні теж з бронзи чи латуні,чи тепер такі роблять - не знаю,поцікавлюсь.
Старі  бронзові - рідкісні,переважно були залізні,все таки бартка була предметом повсякденного вжитку.

Дзвонив тільки що ,цікавився,роблять металеві бартки хлопці в інституті.Якщо треба контакт - пишіть,знайду і скину.
От для прикладу робота Олега Гаркуса

♠S.Y.♠

Бронза зараз дорога, тому відливають заготовку із стружки, яку купують у токарів переважно із сміттям .

ploskonos

Та скільки та бронза,гривень 50-70 за кг,а бартка важить грам 300-400.
Якщо робота авторська - то ціна за матеріал  на загальну ціну суттєво не впливає.

♠S.Y.♠

Студент завжди бідний . Навіть 50 грн. це цілий статок .