А тут пошепки можна говорити і про шо?

Автор BigFAN, 22:53, 24 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

теми будуть! але повернимось ще до обговорення якщо не проти.

KosivArt

BigFAN

іде обговорення теми, учасники або відходять за рамки основної теми, або обмінюются "любязностя" модератори роблять мотивоване зауваження не реагують приймаются міри.

wildperson

Цитата: .....fan від 20:14, 28 Червень 2009
іде обговорення теми, учасники або відходять за рамки основної теми, або обмінюются "любязностя" модератори роблять мотивоване зауваження не реагують приймаются міри.
Не хотiв бiльше влазити в це, але.. Спецiально вiдкрив статистику, поки що на форумi ти займаешся виключно флеймом Адмiн же дав конкретну пораду: "Давай краще підкинь нових свіжих файних тем до бесіди на форум "

KosivArt

Цитата: .....fan від 20:14, 28 Червень 2009
так і є, ми ж це все обговорили :coffee

BigFAN

ці зсилки вони безсумнівів пізнавальні і словесна війна частково була. зрозумій я не буду давати теми на подобі "каби я била царіцей" чи шось в цьому роді.а будуть теми з м'ясом про рідне місто. але я хочу більше дізнатись про життя на цьому форумі. я тут новий і впевнений багатьом не подобаюсь, але якщо МИ любим КОСІВ то нам по дорозі!

Жирна_Бойова_Панда

смисл мірятися піськами і вияснювати чиє кунг-фу краще?
чесно, йа недопоняв смислу цього какажко метання... ну якшо вам уже зовсім нема про шо поговирити, то продовжуйте...

KosivArt

по дорозі полюбому, теми про Косів краще писати в цей розділ:
https://forum.kosivart.com/index.php?board=3.0

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 19:06, 28 Червень 2009
Якщо ти маєш на увазі тему «Питання до Стаса та модераторiв» — в  ній ви знову почали обмінюватись «люб'язностями», тому я її закрив.

еее, йа її закрив  onass