Скайп

Автор Vlad, 18:11, 07 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Vlad

З сайту ПриватБанку:

|АКЦИЯ от SKYPE — ПриватБанк!
|Получи подарочный ваучер от Skype на 30 минут
|разговоров на городские и мобильные телефоны!

Заходимо на skype.privatbank.ua і бачимо таку картинку:

Натискаєм на «Нажми и получи», вводимо свій мобільный номер телефону і отримуємо на нього код поповнення на 0.51 евро. Тільки Украина! На одну сімку можна отримати тільки одне попвнення. Не багато, але всеж-таки приємно

odnosel4anka

ну я натиснула, ввела номер, прийшов код, а що далі?

Vlad

http://skype.privatbank.ua/action/
тут все детально написано ;)

Vlad

По Україні досить дорого дзвонити Ukraine - Mobile € 0.151 € 0.174 =(((
Порівняно з Canada € 0.017 € 0.020 наприклад, небо і земля((

TEODORUK

TEODORUK

Реєструватися тре з мозіли бо з опери не йде

Juha

А хіба Скайп платний  :?: Чи він був колись платний в 2009 році  :?:  :nenayu
Я дуже багато розмовляю по скайпу. Це дуже вигідна річ. В мене стільки друзів за кордоном... Та навіть і на Україні... І ще подобається, що можна переписуватися.

EdSem

Якщо дзвонити зі скайпу на скайп, то безкоштовно. А якщо хочеш подзвонити зі скайпу на мобілку, або будь який стаціонарний телефон в любу країну світу, тоді плата згідно тарифів.

Juha

Аааааааа...................
Ну, як правило,то з нашим розвитком інтернету, нам це просто не може грозити. Якщо за кордоном інтернет прям в повітрі літає. То в нас швидше скайпу в когось не може бути. Так що я думаю, що мало в кого є потреба з Скайпу дзвонити на телефон...  :nenayu

EdSem

Взагалі то зі скайпу дзвонити за кордон на багато дешевше ніж з мобілки чи домашнього... Почитай тарифи на оф. сайті. Побачиш, класна штука.

wildperson

Цитата: EdSem від 11:18, 30 Січень 2011
Взагалі то зі скайпу дзвонити за кордон на багато дешевше ніж з мобілки чи домашнього... Почитай тарифи на оф. сайті. Побачиш, класна штука.
Дивлячися куди, якщо в Украiну або Казахстан- то менi дешевше з купленоi спецiально для того сiмки, там тариф набагато вигiднiший, а в Америку не маю кому дзвонити. От тарифи:

Стоимости звонков на самые популярные направления:

Германия - $ 0.024
Россия - $ 0.055
Россия (моб) - $ 0.082
Россия(Москва и С-Петербург)- $ 0.024
Великобритания - $ 0.024
США - $ 0.024
Израиль - $ 0.024
Израиль (моб) - $ 0.156
Португалия - $ 0.024
Испания - $ 0.024
Испания (моб) - $ 0.312
Япония - $ 0.026
Украина - $ 0.154
Украина (моб) - $ 0.214
Также при звонках на стационарные и мобильные телефоны Skype взимает плату за соединение, которая составляет $ 0,045.

EdSem

Але там ще є безліміти....

Juha

Цитата: EdSem від 11:18, 30 Січень 2011
Воно то так, але я маю на увазі, що якщо у нас є скайп, то у тих хто за кордоном тим більше є. Того краще дзвонити з скайпу на скайп...

EdSem

Цитата: Juha від 12:35, 30 Січень 2011
Воно то так, але я маю на увазі, що якщо у нас є скайп, то у тих хто за кордоном тим більше є. Того краще дзвонити з скайпу на скайп...
Само собою...