Заробіток в інтернеті

Автор Dana Eco-Kosiv, 17:06, 01 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

syperlyubchuk

Цитата: s19or від 22:01, 23 Січень 2011
виходячи з твоїх слів в ПМ і з власного досвіду, заробіток на буксах 1000 американських долярів в місяць непринесе. Максимум 30-40. При тому шо на них будеш тратити масу часу.

Ви бажаєте заробляти 1000 доларів і затрачати мало часу?
Ми всі тут дорослі і знаємо, що великі гроші платять за велику роботу. Давно відомо, щоб багато заробити треба вклати якісь гроші. Але тут ніхто нікого не примушує це робити. Вкласти можна з зароблених грошей. Справжній заробіток після купівля апгрейду (після якого реферальна система стає 100%). Коштує він переважно 90 доларів на рік. Наприклад, я купив на одному з сайтів ще літом, тепер в мене вдень на тому сайті прибуток перевалює більше 8 доларів. І це тільки на цьому сайті. Я вам тут не казки розказую, а правдиві речі.

BigFAN

Цитата: syperlyubchuk від 01:09, 24 Січень 2011
Ви бажаєте заробляти 1000 доларів і затрачати мало часу?
Ми всі тут дорослі і знаємо, що великі гроші платять за велику роботу. Давно відомо, щоб багато заробити треба вклати якісь гроші. Але тут ніхто нікого не примушує це робити. Вкласти можна з зароблених грошей. Справжній заробіток після купівля апгрейду (після якого реферальна система стає 100%). Коштує він переважно 90 доларів на рік. Наприклад, я купив на одному з сайтів ще літом, тепер в мене вдень на тому сайті прибуток перевалює більше 8 доларів. І це тільки на цьому сайті. Я вам тут не казки розказую, а правдиві речі.
скоро весна, купіть абгрейдову бетонярку пару лопат вібратор для бетону і копаючи фолі ї заливаючи фундамкнт і мете мати бірши штуки баксів в місяць))))

KosivArt

Цитата: BigFAN від 18:13, 24 Січень 2011
скоро весна, купіть абгрейдову бетонярку пару лопат вібратор для бетону і копаючи фолі ї заливаючи фундамкнт і мете мати бірши штуки баксів в місяць))))
:plus1
правда це вже буде не заробіток в інтернеті, але полюбому корисніше для здоров'я ніж клацання мишою :coffee

syperlyubchuk

Цитата: Стас від 19:30, 24 Січень 2011
:plus1
правда це вже буде не заробіток в інтернеті, але полюбому корисніше для здоров'я ніж клацання мишою :coffee
Сумніваюсь, що корисніше. Не сперечаюсь, фізична робота є корисною. Думаю, краще поєднувати клацання мишкою і просто спортзал. Такі діяльності будуть краще впливати на стан здоров'я людини!

Може цей форум відвідують такі, що декілька років займаються тим, що написав BigFAN. Поділіться розповідями про стан вашого здоров'я...Думаю, не кожен і фізично зможе виконувати таку роботу!

TEODORUK

Порадьте надійний веб серфінг який платить вебманями?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: TEODORUK від 15:59, 27 Січень 2011
Порадьте надійний веб серфінг який платить вебманями?

шоцетаке?  oh

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:14, 22 Серпень 2011
шоцетаке?  oh
Та не хоче хлоп бетонярку купувати, шо неясно? :crazy:

EdSem

Ще один спосіб заробітку в неті:  http://e-semianiv.narod2.ru/

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: EdSem від 15:07, 11 Січень 2012
Ще один спосіб заробітку в неті:  http://e-semianiv.narod2.ru/

тю, цей баян ше працює? :indeed

EdSem