Заробіток в інтернеті

Автор Dana Eco-Kosiv, 17:06, 01 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

EdSem

Жирна_Бойова_Панда

syperlyubchuk

Цитата: wildperson від 16:42, 05 Червень 2009
....ще нi одного живого не бачив, який клiками заробив би хоча б ящик пива в мiсяць.

Ну тоді будемо знайомі! Я за місяць на кліках заробляю, майже так само, як наші люди  в Польщі. Думаю різниця велика - я ж не гріюся на сонці 10 -12 годин, а сиджу за компом і роблю, те, що мені до душі!=))
Так що, не пробували, не говоріть!

Dana Eco-Kosiv

і яка твоя інструкція щодо цього заробітку?Може,є якість нюанси,про які ніхто не каже?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 17:25, 23 Січень 2011
і яка твоя інструкція щодо цього заробітку?Може,є якість нюанси,про які ніхто не каже?

та брєд це все :indeed

Dana Eco-Kosiv

теж не вірю,а,може,ще це користувач щось відпише нам?

Жирна_Бойова_Панда

не користувач, а спамер )

syperlyubchuk

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:34, 23 Січень 2011
не користувач, а спамер )

ахахах! Точно спамер! І де я тут наспамив? Написати про сайт заробітку, на якому люди зі всього світу заробляють тисячі - це спам?
Прочитайте відгуки про цей сайт, тоді робіть висновки!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: syperlyubchuk від 17:45, 23 Січень 2011
ахахах! Точно спамер! І де я тут наспамив? Написати про сайт заробітку, на якому люди зі всього світу заробляють тисячі - це спам?
Прочитайте відгуки про цей сайт, тоді робіть висновки!

наспамив тією темою яку вже видалили. і не треба тут заливати про якісь відгуки, всі ми добре знаємо як вони робляться. victory

syperlyubchuk

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:30, 23 Січень 2011
та брєд це все :indeed

Для Вас хоч 50 доларів в місяць це брєд?

syperlyubchuk

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:48, 23 Січень 2011
наспамив тією темою яку вже видалили. і не треба тут заливати про якісь відгуки, всі ми добре знаємо як вони робляться. victory

Бачу ви погано розумієте значення слова "спам"(

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: syperlyubchuk від 17:48, 23 Січень 2011
Для Вас хоч 50 доларів в місяць це брєд?

знайомий бавився колись подібною штукою, тратив 1-2 години в день і мав неповний долар за цей час. а ше я можу розказувати, шо 3 рази на місяць замітаю в себе в підїзді і заробляю більше як наші в парагваю.  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: syperlyubchuk від 17:50, 23 Січень 2011
Бачу ви погано розумієте значення слова "спам"(

тоді будь-ласка просвітіть мене, поки я не наїхав на Стаса шо він тут спамить :crazy:

syperlyubchuk

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:56, 23 Січень 2011
знайомий бавився колись подібною штукою, тратив 1-2 години в день і мав неповний долар за цей час. а ше я можу розказувати, шо 3 рази на місяць замітаю в себе в підїзді і заробляю більше як наші в парагваю.  :crazy:

Мова йшла про ту тисячу доларів, яку люди стараються привезти з Польщі!=)) Вона дається нелегко, я там був! Але дається!

syperlyubchuk

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:57, 23 Січень 2011
тоді будь-ласка просвітіть мене, поки я не наїхав на Стаса шо він тут спамить :crazy:

Будь ласка, що Вас конкретно цікавить?