Точимо ляси :) (тема для флуду!)

Автор Galen, 16:57, 29 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

шановні друзі, ми тут одна ціла родина. А члени родини допомагають одне одному. Якщо хтось десь якусь інфу про балони з гелієм знає, а саме де найближче можна купити балон з гелієм  і заправляти його, то скажіть, будь ласка. Дуже будемо вдячні.

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 18:43, 15 Листопад 2010
шановні друзі, ми тут одна ціла родина. А члени родини допомагають одне одному. Якщо хтось десь якусь інфу про балони з гелієм знає, а саме де найближче можна купити балон з гелієм  і заправляти його, то скажіть, будь ласка. Дуже будемо вдячні.
в Косовi не думаю, в Чернiвцях треба чемно в парку (бачив на Стасюка), або в центрi пiдiйти до людей, що кульки-iграшки продають/надувають, навряд що будуть робити вони з того секрет.
P.S. Для загального цiнового розумiння- в СПб 10-ти лiтровий балон+заправка коштуе RUR 3500+1000 (в UAN переведеш сама))

odnosel4anka

хочу спитати чого у нас на форумі два розділи про політику? Пише: суспільство, політика, економіка і нижче політика, філософія, релігія... то два види політики?

BigFAN

Цитата: odnosel4anka від 01:06, 29 Грудень 2010
хочу спитати чого у нас на форумі два розділи про політику? Пише: суспільство, політика, економіка і нижче політика, філософія, релігія... то два види політики?
в одній про місто, а в другій про цілий світ мож писати.

odnosel4anka

Цитата: BigFAN від 08:41, 29 Грудень 2010
в одній про місто, а в другій про цілий світ мож писати.

пасибі за пояснення, тоді було написати світова політика...

Тарас Пасимок

сьогодні на повному серйозі мене друг з Ів-Фр. запитав чи я масон... навіть не знав, що відповісти  :nenayu

невже я схожий на такого?  :crazy:

wildperson

Цитата: as_tar від 00:35, 03 Серпень 2011
сьогодні на повному серйозі мене друг з Ів-Фр. запитав чи я масон... навіть не знав, що відповісти  :nenayu

невже я схожий на такого?  :crazy:
схожий :crazy: :crazy: :crazy:

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 00:50, 03 Серпень 2011
схожий :crazy: :crazy: :crazy:

Требования к кандидатам
Основные требования к кандидатам вытекают из общих принципов движения. Кандидат подтверждает свою веру в Бога, Высшее Бытие. Кандидат должен быть зрелого возраста (в большинстве Великих Лож мира не менее 21 года), принять решение стать масоном по собственной воле, иметь хорошую репутацию, не иметь проблем с гражданским законом, то есть быть «свободным и добрых нравов».
Традиционное правило при вступлении в Орден звучит как «чтобы быть масоном, спроси об этом масона», «2 be 1 ask 1», инициатива по поводу принятия в члены ложи должна исходить от кандидата. Кандидат может обратиться в Ложу по месту жительства. Для вступления в ложу нужны рекомендации её действительных членов, так или иначе вступлению предшествует некоторый период знакомства с масонами, которые рекомендуют кандидата. В некоторых юрисдикциях требуется, чтобы кандидат просил о вступлении 3 раза, однако это становится все менее распространенным. В некоторых юрисдикциях информация о вступлении открыта для того, чтобы потенциальный кандидат знал, где найти дополнительную информацию.
Решение о его вступлении в ложу принимается закрытым голосованием. Члены, голосующие за вступление, используют белые камни (в ритуале чаще всего используются шарики); те, кто против — чёрные. Количество голосующих против, необходимое для того, чтобы отклонить заявку кандидата, устанавливается местной Великой Ложей, и в некоторых юрисдикциях равно 1 голосу.

ха, я поняв чого він мене питав - певно сам хоче вступити і питає теоретичних можливих членів!

в принципі по даних вимогах я підхожу + є пісня про "Імхотепа до пому'яної зорі" - (назва масонської ложі Ів.Фр.)

тому все сходиться!

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

wildperson

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 16:14, 03 Серпень 2011
тема звичайно в тему..., але майте фаци

перепрошую але га? :indeed

Тарас Пасимок

будьте земляками - проголосуйте за своїх  :)

треба раз в день на кнопку "голосовать")

просто лайк у фб чи контакт не підходить!  :crazy:

http://man-style.com.ua/contest.php?url=3

Синиця

раз в день?  oh
та ти чого мовчав, шо кожного дня голосувати можна?):crazy:

Тарас Пасимок

Цитата: Christina_Strynadyuk від 19:09, 15 Серпень 2011
раз в день?  oh
та ти чого мовчав, шо кожного дня голосувати можна?):crazy:

я думав, що казав)

П.С. до кінця конкурсу ще 2 тижні так що прошу активно всіх голосувати!)