Піший похід у Карпати

Автор odnosel4anka, 01:01, 26 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

хлопці, ви молодці!!!!!!!! Я фотки дивилась, суууууууууупер!!! От зробили б ви такий пішохідний похід один щоб і дівчата змогли.

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 01:01, 26 Травень 2009
хлопці, ви молодці!!!!!!!! Я фотки дивилась, суууууууууупер!!! От зробили б ви такий пішохідний похід один щоб і дівчата змогли.
Ходив пiшки з рубцаком в 6-8-му класi ("офiцiйнi" турпоходи вiд школи), в 7-му класi= частина маршруту (1/4, Косiв-Буковець-Писаний Камiнь-Буковець) спiвпадала з Стасовим. Якщо дiти залюбки могли- дiвчата також зможуть. А потiм у дiтей був туристичний злiт в черганiвськiй дубинi, де вони хвалилися своiми "подвигами"... Чим зараз дiвчата хваляться= :nenayu

odnosel4anka

wildperson, ну я ж кажу, що може і дівчата є бажаючі але не у всіх велосипеди є, а так то пішохідний похід - кульно було б. Заодно зібрались би всі форумівчани.  :)

wildperson

Якщо виберуся на ПЕтра в Карпати- пропоную тобi похiд без ровера з рубцаком.. В Великий Рожен (горб в попереднiй темi позначений). Початкова точка- по бажанню, Березови-Пiстинь-Косiв-Сокiльський. Я в силу вiку та лiнивостi пiдключаюся максимум пiд Сокiльським, там ще 12.5 км (я до Сокiльського- дивись "Ландыш серебристый", бiг з ранку). З мене гуслянка й самогонка в кiнцi маршруту, з тебе- форумчани.

IVP

wildperson

Цитата: IVP від 15:18, 26 Травень 2009
А Петра це коли ?
Встидно! Навiть ДУЖЕ!!! 12 липня!, був i буде

IVP

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 15:39, 26 Травень 2009
Цитата: IVP від 15:18, 26 Травень 2009
А Петра це коли ?
Встидно! Навiть ДУЖЕ!!! 12 липня!, був i буде
у мну з датами тож не склалось, от не памятаю йа їх ппц... :(

odnosel4anka

Цитата: wildperson від 14:39, 26 Травень 2009
Якщо виберуся на ПЕтра в Карпати- пропоную тобi похiд без ровера з рубцаком.. В Великий Рожен (горб в попереднiй темi позначений). Початкова точка- по бажанню, Березови-Пiстинь-Косiв-Сокiльський. Я в силу вiку та лiнивостi пiдключаюся максимум пiд Сокiльським, там ще 12.5 км (я до Сокiльського- дивись "Ландыш серебристый", бiг з ранку). З мене гуслянка й самогонка в кiнцi маршруту, з тебе- форумчани.

я заааааа!!!!!!!  :yahoo: Правда в мене храм в селі на Петра. Но знай, що можеш на мене розраховувати якщо будеш, я за обома руками і допоможу чим зможу!  :good:

Нааааааааааароооооооод, приєднюємось, не встидаємось, гарно підемо, відпочинемо, подихаємо свіжим повітрячком, нові враження, погоджуйтесь, пишіть!!!!  ;)

Galen

Гарна пропозиція. Хоча на форумі я не так давно, та думаю, що обовязково подогодилабся, якщо звичайно ви не проти. Цікаво б було поближче познайомитися з усіма.

KosivArt

Я пас, після ровера якось ліньки ходити по горах з рюкзаком :)

Та й пішаком далеко не зайдеш (Сокільський крайня точка) і то краще йти з ночівкою (це вже 2 дні). Але якшо таки надумаєте йти можу дати 4-місну хорошу палатку, правда трохи важкувату :)

odnosel4anka

Цитата: Стас від 19:10, 28 Травень 2009
Я пас, після ровера якось ліньки ходити по горах з рюкзаком :)

Та й пішаком далеко не зайдеш (Сокільський крайня точка) і то краще йти з ночівкою (це вже 2 дні). Але якшо таки надумаєте йти можу дати 4-місну хорошу палатку, правда трохи важкувату :)

Стас, не тре таке писати, бо то азарт до походу у всіх уб'є, куди пастух туди і вівці  sunny

Цитата: Галина від 10:20, 28 Травень 2009
Гарна пропозиція. Хоча на форумі я не так давно, та думаю, що обовязково подогодилабся, якщо звичайно ви не проти. Цікаво б було поближче познайомитися з усіма.

ну звичайно, що непроти, ми тільки раді хорошій компанії.  sunny

KosivArt

тоді пропоную здибатись в Шешорах :)

odnosel4anka

Цитата: Стас від 19:39, 28 Травень 2009

а детальніше?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 19:39, 28 Травень 2009

а жо тама? оО