День міста Косова та храмове свято на Івана

Автор KosivArt, 10:28, 25 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

7 липня (Івана) на день міста Косова завжди проводились концерти, святкові заходи та масові гуляння :nyam :applauds Свято збирало багато туристів та мешканців району.

Минулого року священики закомандували день Міста не святкувати, тому що піст :coffee

Цього року на останній сесії піднімалось це питання, але в бюджеті грошей немає, так шо певно нічого серйозного і не буде :(

Хто має інформацію та що думаєте з цього приводу?

Циклопова

Шкода звичайно, бо є французи які хочуть їхати на Йвана до Косова.
Хотілось би показати наше місто цікавим та святковим в цей час.

Vlad

шо за гон?? на день міста не буде ніякого руху? О_о
а всі попередні роки посту не було чи що? базар хоч буде?)))

Marinka

Нехай не женуть!!!! Ну як це може статися? Що значить не буде......
Попам сказать, що нестрогий піст і дозволене червоне вино. В раді вікна повибивати;)))))))) (жартую)...
Дуже-дуже хочеться свята на Івана....

ploskonos

Буде день міста.В середу виконком,після нього буде в мене повна інфрмація.

KosivArt

Цитата: ploskonos від 13:27, 25 Травень 2009
вже цікавіше :)

KosivArt

Цитата: ploskonos від 13:27, 25 Травень 2009

Ну що, є інформація?

Жирна_Бойова_Панда

мб знову фліта на день міста покличуть ;)

ploskonos

Інформація така:день міста є,а грошей нема.Але створено орг комітет,підемо з простягнутою рукою(класика),на феєрверк назбираєм:)
Концерт мав би бути закручений навколо "Гуцулів",в них цього року ювілей.Обіцяли Петрененка під
егідою УНП притягнути,але з Тарасом дуже непевна ситуація.

KosivArt

Говорив з Орестом (секретар міської ради), каже шо день міста буде проводитись, буде концерт, конкурси та інші забави. Так шо сміло плануйте поїздку до Косова :)

ploskonos

Ну і тепер конкретніше:6-го числа буде наукова конференція,місце проведення - Інститут.
На Івана дійство почнеться орієнтовно о 13год,після служби,з виступу священників на площі.
Пізніше - якщо дозволить погода - показові виступи юних спортсменів,спортивні змагання.
І концерт,який обійдеться в 10тис гривень.Сцену привезуть з Івано-Франківська,спонсор - УНП.
На концерт гроші збираємо з простягнутою рукою у підприємців,на сьогоднішній день я пройшов майже всі торгові точки від лікарні до площі,зібрав 6200гр.Велика подяка всім,хто нас підтримав.
Списки можу оприлюднити,але не зараз,бо багато треба набирати.
Ну і в завершення - феєрверк.
Всіх запрошуємо,буде весело!

Marinka

ploskonos

Я вже писав,що є надія на Петриненка,але це вилами по воді писано.
Запасний варіант організовує районний відділ культури,в районі є багато колективів,лауреатів різних
конкурсів і фестивалів.Думаю,концерт буде проходити в основному в етно забарвленні.

Marinka

Ну етно то є добре, а якщо ще й можна буде десь гуцулку потанцювати, то буде просто супЕр;) 

KosivArt