Про все, софт-допомога

Автор wildperson, 01:41, 14 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Друзі, потрібна ваша допомога.
Вчора підключили новий інтернет-провайдер. Все нормально. Швидкість класна: Україна - стандартно 100Мбіт, закордон - 30Мбіт. Кругом заходить, крім Контакта. Через оперу - просто білий монітор, через Мозіллу - пише, що Firefox не може установити зв'язок з сервером і через Explorer випливає ось такий лінк http://www.ask.com/web?o=1123&gct=dns&gc=1&l=dir&q=vkontakte.ru
У вас можуть бути якісь ідеї? Це щось з Віндовсом? Ми протягнули на квартиру дві лінії, на іншому компі все працює. Я вже просто давним давно не була на фермі, в мене там вже напевне всі кури подохли.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 10:53, 12 Березень 2011
Я вже просто давним давно не була на фермі, в мене там вже напевне всі кури подохли.

:rofl:
значить запускаєш пошук на компютері, шукаєш на диску ЦЕ файл під назвою hosts (без розширення) якшо віндовс хр, то він має бути в С:\Windows\system32\drivers\etc
відкриваєш той файл за допомогою блокнота шукаєш там і видалаєш всі строки де є vkontakte.ru і\або www.vkontakte.ru ше для надійнішого ефекту можеш повидаляти такі же строки для яндекса і гугла. закриваєш цесей файл зі збереженням змін і вуаля. :bu
а, і ше треба буде компнютор перегрузити  victory

Juha

Пандо, ти - геній  :!: Мерсі Боку!!!!!!!!!

wildperson

ВКонтактi- зло!!, чергове пiдтвердження!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 11:57, 12 Березень 2011
Пандо, ти - геній  :!: Мерсі Боку!!!!!!!!!

я знаю помогло?  :blush2:

Juha

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

odnosel4anka

прям живий анегдот получився :)

Dana Eco-Kosiv

як з
pdf-файла закинути текст у м.ворд?

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

Цитата: KVITKA♥ від 14:56, 21 Березень 2011
як з
pdf-файла закинути текст у м.ворд?
виділити текст скопіювати і вствити у ворд. ПДФ має бути 8 версії і старше. Ще можна зберегти файл як текст і він збереже тобі у блокнот і це пришвидшить роботу. Можна через ліве вухо - відкрити файл у ФайнРідер і зберегти як Ворд.

Dana Eco-Kosiv

TEODORUK

Хтось знає як узнати пароль для модему NanoStation5 loco без ресету модема,може є програма яка може витянути пароль?

Жирна_Бойова_Панда

пробуй
логін: ubnt
пароль: ubnt