Курси по інтернету та веб-дизайну

Автор Dana Eco-Kosiv, 16:44, 30 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Хтось знає де можна походити на курси веб-дизану?
Де брати шаблони,як правильно формувати і подавати контент і т.д.....Як саме відбувається оплата хостингу і де його замовляти...

IVP

Можеш до мене "походити" через інет, оплата погодинна )) через icq, навчу все шо сам знаю і навіть більше, будеш чьОткий веб-дизайнер )

odnosel4anka

IVP

odnosel4anka

ну от наприклад мені цікаво, то скільки за год?

IVP

хз хз ,,,,,,,,,,,,,,,,,, стоТИщ Баксов хачу за урок ))

wildperson

IVP веслом по головi за флуд  down (дiвчат розводити= в приватi)

Dana Eco-Kosiv

а серйозно?
Знаннями слід ділитися,не жалійте знання.

Vlad

Цитата: KVITKA від 00:40, 01 Травень 2009
а серйозно?
Якщо серйозно то давай більше інфи: ти вже знаєш шо саме ти хочеш створити? може блог свій або форум?
Чи ти просто хочеш повчитись, зрозуміти як воно працює?
Скільки часу ти готова потратити на це? На скільки добре ти володієш англійською?

KosivArt

можу допомогти з сайтом-хостингом, а вже «формувати і подавати контент», то не веб-дизайн :)

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 17:35, 01 Травень 2009
можу допомогти з сайтом-хостингом, а вже «формувати і подавати контент», то не веб-дизайн :)
Дякую хо за це.
Мені треба почати з азів,нічого не знаю взагалі

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Vlad від 17:24, 01 Травень 2009
Цитата: KVITKA від 00:40, 01 Травень 2009
а серйозно?
Якщо серйозно то давай більше інфи: ти вже знаєш шо саме ти хочеш створити? може блог свій або форум?
Чи ти просто хочеш повчитись, зрозуміти як воно працює?
Скільки часу ти готова потратити на це? На скільки добре ти володієш англійською?
Часу готова потрати стільки,скільки потрібно.Мені нічого не відомо про веб-дизайн.З англійською все ок.

Vlad

Ну я б тобі радив починати з вивчення HTML - це основа основ. Це навіть не мова програмування.
Але перед цим, також раджу почитати взагалі як працює інтернет. Що таке електрнні гроші, як правильно користуватись пошуковими системами, трохи інфи про браузери і таке інше:
http://www.intuit.ru/department/internet/wwwua/class/free/status/
Тобто реєструєшся, читаєш, здаєш тести - це все "для общего развития" (можеш пропустити звичайно, але все що там написано треба знати)
Далі введення в HTML
http://www.intuit.ru/department/internet/htmlintro/class/free/status/
Спробуй пройти ці 2 курси. Ставити запитання можеш у аську, а ще краще тут (отримаєш більш об'єктивні відповіді)
Коли набридне читати йдемо сюди:
http://www.intuit.ru/department/internet/vinhtmlcss/
там видео лекцій "Введение в HTML и CSS" одного з російськи університетів.
На етапі вивчення HTML і CSS хостинг тобі непотрібен, можеш все робити на локальному компі. До нього дойдем трошки пізніше.

Vlad

впринципі, якщо вищезазначені посилання тобі не підходять - сміло признавайся. Але поясни що саме не подобається/не влаштовує, ми подумаємо що ще можна запропонувати.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Vlad від 21:58, 01 Травень 2009
впринципі, якщо вищезазначені посилання тобі не підходять - сміло признавайся. Але поясни що саме не подобається/не влаштовує, ми подумаємо що ще можна запропонувати.

Велике спасибі,Влад.
Прохання до модератора не знищувати цю тему.
Вже зайнялась пошуком вільного часу для навчання.