Велосипедні маршрути Карпатами і Косівщиною

Автор KosivArt, 18:17, 24 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

теж варіант, зранку вирішимо

а взагалі треба їхати маршрутом, який вже описаний на велокосові, але немає gps-трека :coffee

KosivArt

KosivArt

але за 3 роки точну дорогу забули, в результаті розділились на дві групи: одна спустилась в Бабині, інша — на початку Сокільського хребта, в яворівській колибі :)

IVP

Я теж там не був 3 роки, але по пам'яті згадав усі місця і повороти. Ех ви, не слухались мене :)

[вкладення вилучене Адміністратором]

IVP

Ми їхали чітко по веломаршруту. Зупинилися біля всім відомих скель - місця відпочинку багатьох туристів на Сокільському.
Маршрут не зараховано, нема треку і мастерам навігації двійка, треба їхати ше раз.

KosivArt

А піднімались ви теж по маршруту? Три роки току ми піднімались зовсім іншим маршрутом. Наступного разу тре слухатись старших, а не пертись єбєнями напролом.

IVP

Я знаю зовсім іншу, котортшу і легшу дорогу на Сокільський.
І тепер з Яворова є тільки 2 дороги на Сокільський і вони тільки йдуть "єбєнями".

KosivArt

Велотріп на цій неділі (25 серпня) буде присвячений Дню Незалежності.

Пропонуйте маршрут.

KosivArt

Завтра збір на 10, маршрут узгодимо на місці.

KosivArt

Їхали сьогодні ставами на Кобаки, а вертались вже полями через Старі Кути і біля Легенди Карпат ше й повернули на Волійці.

Дякую Тарасу за цікавий маршрут! Хоча ми обидва і попробивали колеса велотріп получився зачотний :)

KosivArt

пару фото з попереднього тріпу

KosivArt

Завтра знову рулимо в Яворів тепер в царство Ярила! Може й гриби будуть :)

Збір на 10.

Burkut

а у мене є маленьке питаннячко. якщо з буковецького перевалу звернути в сторону протилежну писаному каменю. то є дорога на хребет. наскільки я розумію, там така стіна, що на ровері її не випертись, чи можливо?
якщо ж все-таки стіна, то на карті є якийсь груник, що називається гора кругла. хтосі там бував?
ідея яка заїхати на велосипеді на перевал і спуститись в снідавку, але не по асфальту, а грунтовими дорогами. ще там є якась дорога з перевалу до водоспаду гук.
просто хочеться прокласти цікавий маршрут, а в тих місцях я не був, і не знаю, що там насправді. а йти пішки по  чомусь, що 10 років тому було дорогою, а зараз там кущі чи афини, не хочу

KosivArt

якщо ти про Ігрець, то можна пробувати і з ровером, там не стрімкіше Писаного
http://mapakosiv.if.ua/215/

Burkut

О! Дякую, так, мова йшла про Ігрець. По карті там якись зовсім страшний градієнт, тому й перепитав. А як з покриттям? Є дорога, чи, як у мене колись було, вузенька стежка з каменюками серед афин, де ноги заплутуються в них? Просто є бажання проїхати складний маршрут, відмітившись на Хоминському, Сокільському, Писаному Камені, Буковець-Ріцькому та на Німчичі. Тому пішки ходити просто часу не буде - тре весь час педалі крутити, щоб встигнути за один день все це проїхати.