Приватна садиба «Чорногора», с. Дземброня, Верховинський р-н

Автор KosivArt, 12:28, 21 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Rosomaha

Не треба пхатися далеко,
Бо поруч з хатою - смереки.

Знімок не свіжий, знімок дворічний,
Але той ліс і понині смерічний.   sunny

Rosomaha

Кількагодинна прогулянка від Дземброні на полонину до хати вівчарів дає неймовірний простір для всіляких фотосесій.

Жирна_Бойова_Панда

фотки дземброні не є велика математика загуглити, такшо можна було і не флудити на форумі :indeed

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:59, 17 Січень 2012
фотки дземброні не є велика математика загуглити, такшо можна було і не флудити на форумі :indeed
Ну якщо це власне фото- то це зовсiм не флуд :nea:
Хоча краще би в фотоальбом , там комфортнiше дивитися

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 15:40, 17 Січень 2012
Ну якщо це власне фото- то це зовсiм не флуд :nea:

ти для початку значення слова флуд прочитай, модератор йомайо :)

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:46, 17 Січень 2012
ти для початку значення слова флуд прочитай, модератор йомайо :)
Раз ти старший- модеруй собi, з тобою я сперечатися не збираюся, бо без толку, я зомбований ФIДО, сам розумiеш :nenayu

Rosomaha

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:59, 17 Січень 2012
В чому флуд, я не зрозуміла.   :crazy: Тут висловлюють відгуки відвідувачів оселі. Мої відгуки - це мої знімки, які я зробила, відпочиваючи саме в цій садибі. Знімки скажуть набагато більше, ніж слова.

Rosomaha

to wildperson
Я не вмію закачувати фотки в альбом, та й Дземброня - це не Косівщина, це Верховинщина.  А той альбом, на який Ви даєте посилання - Косівський.
Просто я щойно від Дземброні, переповнена враженнями, хотілося поділитися, щоб ще й інші пораділи з тої краси, що там побачила. Виявляється - нізззя.  down
Ну то я зі своїм назад  :car 

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Rosomaha від 16:11, 17 Січень 2012
В чому флуд, я не зрозуміла.   :crazy: Тут висловлюють відгуки відвідувачів оселі. Мої відгуки - це мої знімки, які я зробила, відпочиваючи саме в цій садибі. Знімки скажуть набагато більше, ніж слова.

фотки є в гуглі (тим паче 2-річної давності) а от ваші власні враження куди більш цікавіші victory

vyluzja Franka

Ну і модератори їдрить-колотить самі нафлудили тут про те, що флудити ніззя,  :hunter ще й нового форумчанина напудили, тепер він сюда ні-ні, єххх ...нема з ким рідний край боронити. А фотки були по темі. Думаю тому хто би читав тему про відгуки було би цікаво бачити в форумі фото реального форумчанина, в не шукати в його альбомі.

Vlad

Цитата: vyluzja Franka від 17:36, 17 Січень 2012
Ну і модератори їдрить-колотить самі нафлудили тут про те, що флудити ніззя,  :hunter ще й нового форумчанина напудили, тепер він сюда ні-ні, єххх ...нема з ким рідний край боронити. А фотки були по темі. Думаю тому хто би читав тему про відгуки було би цікаво бачити в форумі фото реального форумчанина, в не шукати в його альбомі.
таке саме хотiв написати))

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Rosomaha від 16:20, 17 Січень 2012
to wildperson
Я не вмію закачувати фотки в альбом, та й Дземброня - це не Косівщина, це Верховинщина.  А той альбом, на який Ви даєте посилання - Косівський.
Просто я щойно від Дземброні, переповнена враженнями, хотілося поділитися, щоб ще й інші пораділи з тої краси, що там побачила. Виявляється - нізззя.  down
Ну то я зі своїм назад  :car  
Закачуй в косiвський, дiлися, всi "нiззя" не бери до голови, iнфу як в альбом закачувати- кину в приват, або Адмiн швидше, поможемо коротше.
2 vyluzja Franka чим Я напудив нового форумчанина? я якраз оборонити хотiв.

Rosomaha

Дякую всім за підтримку, а то й справді спантеличилася... З перших кроків на форумі -  :hunter
Дземброня -  з 2004 р. моя любов (я звідти стартую в мандри Чорногорою),  тому часом бракує слів....
З цікавих об"єктів - місця, де знімали "Тіні забутих предків" (між Дзембронею й Бистрицем - скелі, де зірвалася й розбилася Марічка з фільму). Тут також є невеличка приватна картинна галерея Марії Іллюк, в якої свого часу зупинялася творча група фільму, вона пам"ятає їх усіх... А картини їй надарували художники, які в Дземброні не лише  відпочивали, а й творили.
  Цікавий маршрут на Обсерваторію від хати п. Марії (якщо  влітку рано вийти,  можна встигнути дійти туди й повернутися назад за 1 день, без ночівлі).
Взимку можна прогулянковим кроком дістатися хати вівчарів на полонині й повернутися назад. Влітку за 2-3 дні  - дістатися Говерли (роблячи стоянку або біля оз. Бребенескул або біля оз. Несамовите - я б радила перше, мальовничіше), за 1-2 дні  можна дійти до лісового озера Марічейка. Знімки вже не наважусь викласти, але краєвид, поверте, суперський!!!
Написала б більше, але тут мені дуже важко давати коменти, - рядки повсякчас стрибають, текст розпадається, треба довгенько чекати, поки все стане на місця.  :crazy:

ploskonos

Зразу вибирайте "РОЗШИРЕНИЙ ПЕРЕГЛЯД",скакати в ньому не будуть.

На Панду не ображайтесь,то він  певно подумав,що реклама садиби така ненав"язлива.