А де ви купуєте спортивне взуття для активного відпочинку?

Автор leleka, 16:58, 06 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

leleka

А де ви купуєте спортивне взуття для активного відпочинку? Порадьте магазини, торгові марки?

wildperson

odnosel4anka

та не має значення магазин або торгова марка, то треба до ніженьок своїх підібрати гарне взуття))) підіть, поміряйте, пройдіться і відчуєте, що воно саме те шо треба)))

Jur4yk

Ну, я на базарах остерігаюсь купувати, тому зазвичай в "Інтертопі" купую. Там і бренди якісні продаються, і персонал нормальний, і проконсультують, якщо треба. А зараз у них ще й акція проходить, можна хороше взуття зі знижкою придбати ;)

KosivArt

В Косові купую у спортивному магазині над «Монархом».
в Чернівцях — «Інтертоп», брав там кілька пар кросівок і весільні мешти :)

Жирна_Бойова_Панда

коли де, останні 2 пари брав в "ecco"... в інтертопі ше ніразу для себе цікавого не знайшов :(

IVP

А де можна в неті купити спорядження або де є у нас в Косові? Шукаю, шукаю в неті, нічого підходящого не знайшов, треаб дещо для альпінізму і ще щось )

Marinka

Найбільше зі всіх магазинів взуттєвих мені подобається Інтертоп (ТЦ "Більшовик"), бо в центрі торгової зали, на самому видному місці продаються ПОСТОЛИ ;) Цікво, хто власник цего магазину?;)

Зі спортивних магазинів рекомендую - Декатлон (нажаль в рідній ненці Україні його ще нема) Усьо шо хош є;) І такий вибір і за такими цінами, що можна слюнками вдавитися (Або вийти звідти з пустим кошельком;) )

Jur4yk

Цитата: tHe_Eney від 16:55, 08 Квітень 2009
коли де, останні 2 пари брав в "ecco"... в інтертопі ше ніразу для себе цікавого не знайшов :(
а мене їхній асортимент цілком влаштовує. І свої "ессо" я якраз купував в "Інтертопі"

Жирна_Бойова_Панда

зайшов недавно у фірмовий магазин "ecco" був в шоці... там 5 кросівок, 5 сандалів - от і весь вибір... :(