Найкращий для Косова транспортний засіб — на двох колесах

Автор ploskonos, 23:09, 28 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Якщо з найкращим автомобілем для доріг косівщини ми більш-менш визначились(УАЗ,ГАЗ,тощо),то стверджую,що для Косова найкращим транспортним засобом є порядний велосипед.Всі згідні?

Juha

Я не зовсім. Тому що в нас часто дощі і з нашими шикарно асфальтованими дорогами - купа болота. І ніякі болотники не поможуть. Хоча якщо більш-менш суха погода, то велик - однозначно найкращий.

ploskonos

Цитата: Juha від 11:17, 29 Березень 2009
Я не зовсім. Тому що в нас часто дощі і з нашими шикарно асфальтованими дорогами - купа болота. І ніякі болотники не поможуть. Хоча якщо більш-менш суха погода, то велик - однозначно найкращий.
Ставляться якісні болотники - і ні одної краплі на спині і штанах.Перевірив на собі.

evilbeast

Сезон, що починається, четвертий для мене. Дуже полюбляю велосипед. Нажаль у нас в великих містах, як Київ, Харків тощо немає культури такого роу транспорту. Але в такому невеличкому містечку як Косів чом би і ні. Переїхати вздовж Косів, це ж не переїхати весь Київ:-) Велосипед - швидко і корисно для здров'я. І немає таких великих потоків автівок, як ввеликих містах і відповідно загазованості. :znajka

KosivArt

Цитата: ploskonos від 13:18, 29 Березень 2009
Ставляться якісні болотники - і ні одної краплі на спині і штанах.Перевірив на собі.
Маєш такі болотники в магазині? В мене теж з цим проблема :(

IVP

О, йду свій вел стягну, треба підтягнути, змастити все, хоч у мене не даунхіл чи стріт, мені на ньому зручно їздити )) Коли ми відкриваємо TOURE DE KOSIVщина ? ))

KosivArt

ploskonos

KosivArt

Косів — Буківець — Писаний камінь і назад :strong:

Також у програмі заїзд у Соколівську колибу :nyam

ploskonos

))
по асфальту нецікаво.Можливо,краще коротший маршрут,але лісовими дорогами,десь на Волійцю,або щось подібне?

KosivArt

IVP

Є таких маршрутів доста, знаю багато ) досить цікаві.

Дістав я свій вел, покрутив, змазав солідолом, замазав руки, пішов до компа )))

ploskonos

Маєш такі болотники в магазині? В мене теж з цим проблема :(
[/quote]

Приїхали ті болотники.Забігай.

IVP

ploskonos

Цитата: IVP від 22:46, 09 Квітень 2009
Болтники з пластмасовим кріпленням ?

Та ні,з металічними.Взагалі з кріпленням болотників приходиться трохи імпровізувати,бо в спортивних велах болотники не передбачені.Але досвід уже є,так що поможемо.