«Доміно» — нове кафе в центрі Косова

Автор ploskonos, 18:03, 16 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: ploskonos від 14:40, 28 Травень 2010
йо,два штемпи куплять по каві,і будуть сидіти по 3 годині,а 10 чол. буде сидіти десь під кафе,з ноутбуками :)
Віталік,ми благодійністю займаємось.але не в таких масштабах :)
і ше місцеві Бен Ладани будуть качати рецепт приготування коктелів Молотова.
а потім Юра довго буде пояснювати СБУшникам шо він не Бен Ладан

wildperson

Цитата: ploskonos від 14:40, 28 Травень 2010
йо,два штемпи куплять по каві,і будуть сидіти по 3 годині,а 10 чол. буде сидіти десь під кафе,з ноутбуками :)
Віталік,ми благодійністю займаємось.але не в таких масштабах :)
Вихiд дуже простий. Десь читав, що в якiйсь сiтцi магазинiв в туалет пускають лиш коли введеш код з чеку. Тобто забiг не купувати щось, а лиш в туалет (як я завжди в макдональдс хожу)- в прольотi.
Ну а тут - на чеку= код вайфай, пiсля замовлення гривень так 100, як бонус

vyluzja Franka

ЦитатаВихiд дуже простий. Десь читав, що в якiйсь сiтцi магазинiв в туалет пускають лиш коли введеш код з чеку. Тобто забiг не купувати щось, а лиш в туалет (як я завжди в макдональдс хожу)- в прольотi.
Ну а тут - на чеку= код вайфай, пiсля замовлення гривень так 100, як бонус
... :))))) вихід з цеї проблеми дуже простий. Народ чеки носити буде з собою як дисконтні картки (якщо не варіант кожен раз інший код при отриманні іншого чеку) Ці коди думаю що можна буде скачати навіть на нашому форумі, форумчани - добрі люди будуть їх роздавати на ліво і на право і тому подібне.
Вай Фай відпадає автоматично - внизу на першому поверсі Віталько і 15 компів в мережі %))))))) Провести вай-фай в кафе рівнозначно розкладанню вогнища на цистерні з бензином закопаній не дуже глибоко в землю :)

IVP

Сидів у Криму в одному ресторані, був халявний вай-фай, зайшов з телефона, швидкість була десь 8 мегабіт! телефон чуть не розірвало, зайшов би потім туда ше раз, якби там не було заторможених барменів.

BigFAN

які плани у закладу на сьогоднішній бій?

Dana Eco-Kosiv

ploskonos

Завтра починаються футболи.
Заходіт :drinks:

BigFAN

хто прийде розмальованим  :crazy:і з фанатським гудком бакал пива за рахунок закладу :drinks:

wildperson

Цитата: BigFAN від 21:59, 10 Червень 2010
хто прийде розмальованим  :crazy:і з фанатським гудком бакал пива за рахунок закладу :drinks:
А хто прийде розмальованим в грецькi кольори- дають ДВА бокали пива i в бубен скiльки витримаеш :sarcastic_hand:

Жирна_Бойова_Панда

Аля

Давно збиралась написати у цю тему. Мені дуж-ж-ж-же сподобалось, по-перше-смачно, по-друге-надзвичайно затишно(дзеркала-бомба), а головне, хтось вже писав, але повторюсь СЮДИ ЦІКАВО ПРИВЕСТИ ДИТИНУ!!!! Це перший заклад в Косові такого рівня. Класно! Юра, ви молодець!Кафе сприйнялось народом-на Ура!

odnosel4anka

Народ, або я неуважно читаю, або ніде ще до тепер не написали назву закладу :)

Жирна_Бойова_Панда

odnosel4anka

ми сьогодні з Олею були в Доміно. Дуже класні коктейлі (шоколадні). Піца теж смачна, но багато кетчупу (то на мій смак).

Жирна_Бойова_Панда