«Доміно» — нове кафе в центрі Косова

Автор ploskonos, 18:03, 16 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Reality

а ідейка з футболом непогана, ми інколи в Водограй ходимо на перегляди, а тут ближче тепер буде... так шо не мніться пане Юра!!!

KosivArt

а де саме буде кафе? що буде в меню?

ploskonos

Цитата: Стас від 09:25, 23 Березень 2009
а де саме буде кафе? що буде в меню?
Де буде - детально описав вище.
В меню - традиційні українські страви + піцца,десерти,пиво)

До речі,крім того в Косові в центрі скоро буде класна піццерія,в тому приміщенні,де банк "Надра",з протилежного боку

ploskonos

В планах - відкрити кафе в червні.На сьогоднішній день готовність 99%,чекаємо на оті диванчики,
ну і вічна косівська проблема - відсутність води.
А без води як в пісні))
Чуть не забув:рибки будуть плавати в 700 літровому акваріумі.

KosivArt

KosivArt

Цитата: ploskonos від 09:38, 23 Березень 2009
В планах - відкрити кафе в червні.На сьогоднішній день готовність 99%,чекаємо на оті диванчики,
ну і вічна косівська проблема - відсутність води.
А без води як в пісні))
Чуть не забув:рибки будуть плавати в 700 літровому акваріумі.
Виглядає файно :) Побільше б таких закладів для Косова.

IVP

оО, думаю буде вже де людям форуму зібратися )) О! Покладіть там Wi-Fi інет безкоштовний шоб посидіти, похавати, почитати шось в нетіі ? як така ідея ? Інет можно анлім 1 мегабіт ОГО! + роутер і всьо.

KosivArt

йо, всі приходимо з лаптопами, сідаємо за один стіл і спілкуємось через форум і асікю :)

IVP

Нєєє, приходимо з одним лаптопом, сідає, находимо шось прикольне в неті і ржемо. )))))

Marinka

Капець... діти 21 століття - без інету вже ніяк :rofl:

wildperson

Приходять всi без лаптопiв, видiляють по серветцi на кожну тему i по черзi на них пишуть. Адмiн серветку викинув- тема закрита

KosivArt

odnosel4anka

вище прочитане без коментарів, насміялася по повній програмі.   sunny - дуже гарне сонечко )))

sumen

Юра молодець! Будемо раді зайти в твоє кафе! Удачі в бізнесі!!!

Gorolya

)))  за акваріум я була в курсі (тато по секрету розповів)  :)
а от мене цікавить таке питання..... В кафе надіюсь буде заборонено курити?   :!: :!: :!: