VIASAT Україна - платне ТБ

Автор Reality, 16:02, 16 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

rim

Щоб зовсім не платити - не вийде. За шаринг НТВ+ - плата близько 5$  в місяць. Це значно менше ніж 160 грн. за VIASAT. Про монтаж нової тарілки питання ставиться в залежності від супутника з якого транслюються кодовані канали. Щоб зберегти стандартну тарілку на 3 супутники і дивитися НТВ + то треба ставити ще одну тарілку (це не дорого, оскільки нового тюнера скоріш за все купувати не прийдеться. В моїх друзів "800 опенбокс" прекрасно працює на шарі.
   Вирішальна роль у вирішенні цього питання - це налаштування комютера. краще почитати наприклад на http://cardsharing-server.ru/   або  http://www.satshara.at.ua/. 
Можна обійтися і без комютера, купивши спеціальний тюнер, або  lancombox, читайте на    http://lancombox.blogspot.com/.
Варіанти без комютера в роботі не бачив, але найближчим часом планую поставити ланкомбокс.

Практично це питання можна вирішити в любій серйозній фірмі , що ставить супутникові антени. Удачі.

Dana Eco-Kosiv

Люди,мені просто потрібно,щоб в мене по  телику чітко транслювались стандартні канали(ті які кульгають на звичайній польській антені).
Порадьте щось.Готова оплатити все,що пов*язано з тією тарілкою.

IVP

ploskonos

Цитата: KVITKA від 17:31, 29 Червень 2009
Люди,мені просто потрібно,щоб в мене по  телику чітко транслювались стандартні канали(ті які кульгають на звичайній польській антені).
Цитата: KVITKA від 17:31, 29 Червень 2009
Люди,мені просто потрібно,щоб в мене по  телику чітко транслювались стандартні канали(ті які кульгають на звичайній польській антені).

Супутникове на відкриті канали .Вартість в районі 800гр.
Плюси:відносно недорого,висока якість зображення,не треба більше ні за що платити.
Мінуси:немає деяких потрібних каналів,як той же "Інтер".
В кабельного теж мінус:після скачків напруги виключається на тривалий час.

Dana Eco-Kosiv

Плюси:відносно недорого,висока якість зображення,не треба більше ні за що платити.

Будь-ласка, прошу перелічити ті відкриті канали,які будуть показувати і чи можна паралельно з цими відкритими ще якісь дивитися(звичайно,за гроші)?
І на який саме тривалий час виключається кабельне?
Стибки напруги в Косові часті? onass:coffee

ploskonos

Цитата: KVITKA від 14:16, 30 Червень 2009

Будь-ласка, прошу перелічити ті відкриті канали,які будуть показувати і чи можна паралельно з цими відкритими ще якісь дивитися(звичайно,за гроші)?
І на який саме тривалий час виключається кабельне?
Стибки напруги в Косові часті? onass:coffee

Є вся Україна крім простого "інтеру","першого національного" і "трк-Україна".
Є кілька російських і російськомовних,"Евроньюс".Все.щоб не відстати від життя.
Виключається по-різному кабельне,по пів-години і більше.Скачки напруги - як тільки нормальна гроза,так і скачок.

Dana Eco-Kosiv

якраз нема тих каналів,по яких футбол найчастіше транслюють...
ех...
В кого в Косові можна оформити купівлю?
І чи в оплату входить монтаж і настроювання?

IVP

Нашо купляти антену, я не розумію..... Лишіться того *****...
Я вас запевняю шо кабельне найкрутіший варіант...

Ви або будете дивитися на супутнику КРТ, Adjara і іншу фігню, або будете платити віасату достатньо великі гроші за ті канали які є на кабельному + отримаєте від віасату купу арабських "крутих" каналів як додаткових і віасата вас ***** як має бути...
Або ставите кабельне і гарно дивитися найкращі канали, за помірну ціну, або просту ефірну антену "польську" і вперед і буде Інтер тай перший...

ploskonos

IVP
Перед людиною стоїть дилема:який найкращий вибір для перегляду ТБ на кілька літніх місяців(або й тижнів,якщо я правильно зрозумів).
Твій вибір - дивитись найкращі канали в поганенькій якості за помірну ціне - можливо й найкращий з
питання співвідношення ціна/якість,але ще не відомо,чи для даної конкретної людини прийнятний.Я маю на увазі технічну можливість,бо кабельним охоплено далеко не все місто).
Крім того,я на косівське кабельне дивлюсь взагалі скептично,бо існує законодавство,яке регламентує
побудову кабельних мереж.Те,що проводять в Косові,устаріло років 20 тому.Тому в один "прекрасний" день може бути заборонене,як тільки у влади руки дойдуть до цього питання.
І тоді всі щасливі власники знову будуть змушені шукати варіанти.

IVP

Тоді якшо на "пару місяців" найкраще - польська антена....

вони сюда їдуть дивитися тб ? )

ploskonos

Цитата: IVP від 18:49, 02 Липень 2009
Тоді якшо на "пару місяців" найкраще - польська антена....

вони сюда їдуть дивитися тб ? )

В принципі згідний,тут тре відпочивати,бродити горбами,а не за ящиком час проводити.
На рахунок польської - г..но рідкісне,після кожної грози треба підсилювач міняти,та й інтер глючить.
Колись возив датську антену "Функе",без підсилювачів інтер витягувала як з тарілки,то шо довга дуже,більш як 3 метри,погратись з монтажем потрібно було...

wildperson

Ну ви зовсiм не туда забрели.. Бродити горбама- то йо, але ж футбол!!!!

Dana Eco-Kosiv

в мене зараз стоїть в Косові польська антена.Зле ловить.В сусіда Морозюка антена від моєї антени знаходиться на відстані 15 м.В ту ж саму сторону повернута,але в нього показує гарно,а в мене - кольоровий сніжок без звуку.Вже позиціонувала ту антену багато разів-безрезультативно.
Мені треба,щоб показувало  гарно стандартні канали без абон.плати.

Dana Eco-Kosiv

я так розумію,що все-таки поставлю ту тарілку.А на випадок грози і зникнення зображення буду підключати польську.
Де то можна купити в Косові?Не смійтесь,бо справді не знаю.

ploskonos

то приходіть до нас ,в "Світ техніки",вул.Незалежності 34,
як форумчанину - знижка))