Кращий магазин Косова

Автор Nox, 17:00, 13 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Nox

Як ви вважаєте, який магазин в Косові найкращий і чому?Якісь переваги чи недоліки

Juha

Ну не можу вибрати один. З продуктових, то це "Наш край". Дуже люблю, коли можна піти і все купити Тільки туди треба більше кас. Вони ж не повинні постійно всі працювати!!!!!!!!!!! З одягом - навіть не знаю. Найкращий, напевно, "Монарх", але там більше чоловічих речей!!!!!! З побутовою технікою, то це над Гостинним домом (вибір також дость великий) Якщо ще щось нагадаю, то допишу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reality

Продуктовий "Старий друже", живу по сусідству, і бачу там людей з усіх куточків Косова. Там просто товар завжди свіжий і швидко розбирають, ну і походу підвозять зчаста. Ціни троха вищі ніж в "Наш Край". Там ше можете придбати  і салати, випічку, торти, кури гриль і всякого різного.

odnosel4anka

магазинів є багато хороших, а от продавців мало( багато ситуацій бачила і в магазинах і на базарі, що дуже багато непривітних продавців є.

Gorolya

то точно)))) на мою думку на  імідж магазину впливає і  продавець))
якшо мені там нахамили я туди вже не піду шось купляти))) От така я принципова!!  :histeric
і ще  з  друзями поділюсь цінною інформацією))) :music
як то кажуть "Найкраща реклама та що передається з уст в уста"  :sarcastic_hand: :znajka

Gorolya

а на рахунок найкращого магазину в Косові...............
а про який тип магазину йде мова? про продуктовий магазин чи з одягом? з технікою чи з косметикою??  ........
ну ок це не так і важливо........отже найкращі магазини:
1) магазин з товарами для дітей - "Малятко"
2) з косметикою - "Візаж"
3) з технікою - "Світ Техніки"
4) продуктовий - "Старий Друже"
далі буде.... може :crazy: