Маринка — з ДН!

Автор KosivArt, 08:31, 13 Березень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Маринка, з днюхою! Багато-багато-багато щастя тобі бажаю!!!  sunny :flower :flower :flower

Жирна_Бойова_Панда

Gorolya

wildperson

Всього найкращого!!!

Marinka

Ай дякую всім величезне, що не забули про мене, хоч я і пропала:) Обіцяю скоро вернутися і принести на форум трішки своєї язвості:)

Тарас Пасимок

Цитата: Marinka від 13:24, 13 Березень 2012
Ай дякую всім величезне, що не забули про мене, хоч я і пропала:) Обіцяю скоро вернутися і принести на форум трішки своєї язвості:)

на фоні тих, хто зараз на форумі, то ти взагалі не язва  :crazy:

Marinka

Цитата: as_tar від 13:30, 13 Березень 2012
на фоні тих, хто зараз на форумі, то ти взагалі не язва  :crazy:

чекай-чекай! ти вже просто забув, що то таке - я :gruzin

anv

Та вже взагалі світ перекрутився... Люба увага від такої симпатичної жінки то вже день не пусто прожитий!(навіть якщо там щось з підковиркою). Марінка та ви на таке не звертайте, то просто теперішні чоловіки бояться жінок з власною думкою. Ще раз зі святом :flower

IVP

Приєднуюсь до привітань, бажаю щастя, здоров"я і шоб здійснювались твої бажання.

ploskonos

Приєднуюсь до вітань!

BigFAN

Вітаю :flower :flower :flowerСаме основне шоб ти залишалась такою як є - троха язвою і такою ж драйвовою кубітою :drinks:

vyluzja Franka

Як завше, з своїм постійним девізом - краще пізно як завтра ... Вітаю з днем народження!!!

Marinka

І ще раз - виличезне всім мерсі, мацьонькі мої:)))

wildperson

Остання активнiсть- аж 31-го березня :( Але може хоч сьогоднi загляне. Маринку- з днюхою :drinks: Вертайся на форум!

KosivArt

Вітаю з гарним днем, Маруся! :flower

Йо, вертайся у нашу пісочницю  :)